Sirvoy kan automatisk oppdatere tilgjengeligheten din og hente bookingene dine fra Booking.com.

Se punkt 8 nedenfor.

Følg disse instruksjonene for å aktivere tilkoblingen:

  1. Informer din kontaktperson hos Booking.com om at du vil sette opp en tilkobling til Sirvoy via XML. Opplys om vår partner ID 289. Når den er validert, vil du motta en XML-avtale fra Booking.com sammen med instruksjoner om hvordan du aktiverer tilkoblingen.
  2. Når Booking.com har sendt oss informasjonen om din XML-forbindelse, vil vi sende deg en e-post som ber deg om å koble romtypene. Gå til Innstillinger -> Salgskanaler -> Booking.com. Du vil bli bedt om å koble de tilgjengelige romtypene i Booking.com til de tilsvarende romtypene i Sirvoy. Vi anbefaler også at du aktiverer innstillingen «Oppdater priser automatisk», hvis ikke må prisoppdateringer gjøres manuelt.
  3. Kontroller at alle romtypene har de riktige restriksjonene, siden rommene vil bli mulig å booke med én gang forbindelsen er aktiv.
  4. For at eventuelle endringer på allerede eksisterende bookinger skal komme gjennom riktig til Sirvoy, må du sørge for at ingen inaktive romtyper på Booking.com er registrert på Booking.com-reservasjoner. Og vennligst unngå å endre innstillinger for romtyper på Booking.com når tilkoblingsprosessen pågår.
  5. Supportteamet vårt blir automatisk varslet når du har koblet opp rommene, og vil deretter gjennomgå og bekrefte tilkoblingen til Booking.com. Avhengig av om du har valgt å være automatisk koblet til leverandøren (Sirvoy) eller ikke, vil Booking.com sende deg en e-post når forbindelsen er aktiv, eller en e-post som forteller deg hvordan du aktiverer forbindelsen. Se denne artikkelen angående riktige prisinnstillinger på Booking.com, for å sikre riktig prisvisning på kanalen.
  6. Om du ikke valgte automatisk oppdatering av priser når du koblet romtypene, vil du nå måtte gå til Innstillinger -> Salgskanaler -> Booking.com og følge veiledningen under «Send prisoppdateringer». Hvis du foretrekker at prisene oppdateres automatisk, kan du gå tilbake til Innstillinger-> Salgskanaler-> Booking.com og klikke på «Rediger» og aktivere «Oppdater priser automatisk».
  7. Hvis du mottar kredittkortopplysninger fra Booking.com, vil kortdetaljene fra nå av sendes via tilkoblingen istedenfor å være synlig på ditt ekstranett. For å få tilgang til dem må du bruke funksjonen «Sirvoy Vault» . Hvis du bruker Sirvoy’s integrasjon med Stripe, vil detaljene også lagres her.
  8. Når tilkoblingen er aktiv, vil vi importere eventuelle fremtidige bookinger som du tidligere har mottatt gjennom Booking.com. Dette gjøres for å sikre at fremtidige endringer og/eller avbestillinger blir håndtert på riktig måte. Vær vennlig å ikke registrere disse bestillingene i Sirvoy manuelt. Hvis bookinger er blitt registrert manuelt i Sirvoy, og så leses automatisk, vil de vises som overbookinger.

Merk: Når tilkoblingen er fullført, vil du ikke lenger kunne endre priser, tilgjengelighet, restriksjoner (se noen unntak her) osv. via Booking.com. Alle oppdateringer må gjøres fra Sirvoy. Når en endring er gjort i Sirvoy, vil den gjenspeiles på Booking.com i løpet av et par minutter. Men, vi anbefaler likevel at du av og til kontrollerer at tilgjengelighet, priser og bookinger er oppdatert og riktig synkronisert på Booking.com.

Merk: Selv om tilgjengeligheten synkroniseres mellom Sirvoy og salgskanalene nesten øyeblikkelig, er det alltid en liten risiko for dobbelbookinger når det samme fysiske rommet er tilgjengelig i flere salgskanaler samtidig. For eksempel kan det siste rommet bestilles på nettsiden din samtidig som det bestilles på en annen salgskanal. Dette skjer svært sjelden, selv for travle hoteller. Men hvis det skjer, vil salgskanalen forvente at du raskt informerer dem slik at de, avhengig av avtalen du har med dem, kan hjelpe til med å finne en løsning så snart som mulig.

Merk: Booking.com godtar ikke mer enn 254 rom per romtype. Så hvis du har en romtype som overstiger det antallet rom, vil du måtte dele rommene inn under flere romtyper før du kan koble dem til.