De forskjellige salgskanalene gir forskjellige alternativer når det gjelder gjestenes betalinger og hvordan du mottar disse. Ofte blir kredittkortdetaljer (enten av gjestenes eller av et virtuelt kort) gjort tilgjengelig. Fordi disse ikke alltid vil vises på salgskanalens ekstranett etter at en tilkobling er gjort, bør du sørge for å benytte minst én (vi anbefaler at du benytter begge to) av de følgende løsningene for å motta og håndtere kortdetaljer.

1. Stripe

Vår anbefalte betalingsløsning Stripe, gjør at du både kan lagre og belaste gjestenes kredittkort. Imidlertid vil virtuelle kort levert av salgskanalen i de fleste tilfeller ikke bli automatisk lagret med Stripe, men løsningen kan brukes til å belaste kort. Fordi en grundig sikkerhetskontroll blir utført, kan kortet bli avslått slik at det ikke godkjennes av Stripe selv om det ble akseptert av salgskanalen. Fra bookingen i Sirvoy vil du få en tydelig indikasjon når en gjest må oppdatere kredittkortet. Hvis gyldig, vil et oppdatert kort bli lagret i Stripe.

2. Sirvoy Vault

Vår funksjon «Sirvoy Vault» lar deg automatisk lagre alle kredittkortdetaljer, både gjestenes kredittkort og virtuelle kort. Med denne funksjonen kan du i bookingen i Sirvoy velge å få vist kortdetaljer på en sikker måte når du vil. Lagrede virtuelle kort kan videresendes til Stripe for behandling. Ingen validering blir gjort før et kort er lagret med denne funksjonen.

Vennligst se de på relaterte artiklene for viktig og detaljert informasjon om hver enkelt av disse løsningene.