Stripe er en kraftig, rimelig og veldig sikker betalingsløsning. Det er også den mest velintegrerte og fleksible betalingsløsningen i Sirvoy, og er tilgjengelig i et stort utvalg land.

Følg disse stegene for å aktivere betalingsløsningen Stripe:

 1. Gå til Innstillinger > Betalinger og fakturering > Kortbetalinger online og klikk på «Rediger».
 2. Velg Stripe.com og klikk på knappen «Connect with Stripe».
 3. Du vil bli omdirigert til Stripe og bedt om å bekrefte tilkoblingen. Hvis du ikke allerede har en Stripe konto, vil du bli bedt om å lage en.
 4. Når du er koblet til må du også skrive inn din “Secret Key”. Logg inn på Stripe, gå til “Account Settings” og klikk på “API Keys” for å finne den. Kopiér og lim inn “Live Secret Key”. Sikre at ingen mellomrom eller andre tegn er inkludert før eller etter “Live Secret Key”.
 5. Indikér om “Card details are optional at the time of booking” (kortdetaljer er valgfritt å oppgi ved booking). Hvis ja vil gjestene kunne booke uten å legge til kortdetaljer. (Adminbrukere kan alltid la feltene være tomme når de legger til en ny booking).
 6. Klikk på «Save», så er du ferdig!

Hvordan Stripe fungerer:

 • Gjester må legge til kredittkortinformasjon for å komplettere og garantere bookingen sin – men kortet blir ikke belastet.
 • Stripe vil validere den mottatt kortinformasjonen, og foreta et trekk på $1 for å autorisere (denne blir tilbakebetalt umiddelbart). Trekket kan dukke opp på gjestens konto en kort tid.
 • Kredittkortdetaljene kan bli lagt til eller oppdatert fra siden for bookingdetaljer, eller gjennom fuksjonen for å gjennomgå egen booking.
 • Flere kort kan bli lagt til i en booking.
 • Kortet kan belastes når som helst fra siden for bookingdetaljer. Bare spesifisér beløpet du vil trekke.
 • Flere trekk kan bli gjort, for eksempel en delvis forhåndsbetaling og en endelig betaling ved utsjekk.
 • Tilbakebetalinger kan gjøres direkte fra bookingen.
 • Selv om kortet blir lagt til i Stripe, kan fremtidige trekk fortsatt avvises.

Merk: Sirvoy har ingen tilgang til kortdetaljene, og vil ikke kunne gi deg kortdetaljene i klartekst. Stripe lager tokens som representer kortinformasjonen, men vil ikke gi den informasjonen i klartekst.