Stripe er vår anbefalte betalingsløsning. Den er kraftig, rimelig og veldig sikker. Den er også den mest integrerte og fleksible betalingsløsningen i Sirvoy, og tilgjengelig i en rekke land. Sirvoy er en godkjent Stripe-partner og gjennomfører en streng sikkerhets- og kontrollprosess i forbindelse med denne populære betalingsløsningen.

70971424-36d56680-20a1-11ea-8528-b19219c42254.png (388×72)

Med Stripe kan du lagre kundens kredittkortinformasjon og senere belaste fra disse:

 • Online bookinger på ditt nettside
 • Walk-in gjester ved resepsjonen
 • Bookinger sendt til Sirvoy fra salgskanaler

Stripe lar deg også belaste kortet direkte når bookingen gjøres på ditt nettside.

Stripe tilbyr integrerte lokale betalingsmetoder (Sirvoy støtter iDEAL for bankoverføringer). Stripe tilbyr også Apple Pay og Google Pay, hvis kravene deres er oppfylt.

Følg disse stegene for å aktivere Stripe:

 1. Gå til Innstillinger -> Betalinger og fakturering -> Kortbetalinger online og klikk på «Rediger».
 2. Velg Stripe.com og klikk på knappen «Connect with Stripe».
 3. Du vil bli overført til Stripe og bedt om å bekrefte koblingen. Hvis du ikke allerede har en Stripe-konto, vil du bli bedt om å opprette en. Etter at den er opprettet, må du forsikre deg om at du bekrefter kontoen ved å bruke eposten som ble sendt til deg av Stripe før du fortsetter til trinn 4.
 4. Med innstillingen «Samle kortdetaljer for senere belastning», velger du om kortdetaljer alltid er et krav eller om det skal vises som et valgfritt alternativ. Hvis det blir gitt som et valgfritt alternativ, vil gjestene kunne booke uten å oppgi kortdetaljer. (Administratorbrukere kan alltid la feltene være blanke når de foretar nye bookinger.) De vil da ha muligheten til å legge til et kredittkort på siden for bookingbekreftelse og i «Sjekk booking»-funksjonen.
 5. Om du ønsker å belaste gjester automatisk når de booker eller gjøre det valgfritt for gjester å foreta slike betalinger, velger du innstillingene for dette under «Delbetaling» og/eller «Full betaling»
 6. Klikk på «Save», så er du ferdig!
 7. Foreta en testbestilling sammen med betaling og refusjon for å sikre at alt fungerer som forventet. Dette vil ikke medføre noen kostnader for deg.

Hvordan Stripe fungerer for å lagre og belaste kort ved en senere anledning:

 • Gjester må legge til kredittkortinformasjon for å komplettere og garantere bookingen sin – men kortet blir ikke belastet.
 • Stripe vil validere den mottatte kortinformasjonen, og foreta et trekk på $1 for å autorisere (denne blir tilbakebetalt umiddelbart). Trekket kan dukke opp på gjestens konto en kort tid.
 • Kortdetaljer kan legges til eller oppdateres av gjesten på siden for bookingbekreftelse eller i «Sjekk booking»-funksjonen, eller du gjøre det selv på siden for bookingdetaljer. 
 • En kan spørre om den gjenværende eller hele saldoen kan betales via «Sjekk booking»-funksjonen. Hvis det er satt innstillinger for dette, vil det samme alternativet bli presentert for gjesten på siden for bookingbekreftelse.
 • Flere kort kan bli lagt til i en booking.
 • Kortet kan belastes når som helst fra siden for bookingdetaljer. Bare spesifisér beløpet du vil trekke.
 • Flere trekk kan bli gjort, for eksempel en delvis forhåndsbetaling og en endelig betaling ved utsjekk.
 • Tilbakebetalinger kan gjøres direkte fra bookingen.
 • Selv om kortet blir lagt til i Stripe, kan fremtidige trekk fortsatt avvises.

Hvordan Stripe fungerer for å belaste kort direkte:

 • Gjester må betale direkte ved bestilling for å kunne fullføre bookingen.
 • Ulike alternativer er tilgjengelige for å tvinge delvis (første natt / prosent / fast beløp) eller full forskuddsbetaling, også basert på hvor nært innsjekkingsdatoen er.
 • Innstillinger for obligatorisk forskuddsbetaling påvirker bare Sirvoy’s bookingmotor. Kredittkortdetaljer sendt fra kanaler blir ikke automatisk belastet. Disse vil bli lagret for senere manuell belastning istedet, uansett om du har angitt at forskuddsbetaling er obligatorisk eller ikke.
Merk: Sirvoy har ingen tilgang til kortdetaljene, og vil ikke kunne gi deg kortdetaljene i klartekst. Stripe lager tokens som representerer kortinformasjonen, men vil ikke gi den informasjonen i klartekst.