Nytt i oktober 2021

29. oktober 2021, 02:04 CEST

Vi brenner for å tilby den beste programvaren for å forenkle administrasjonen innenfor reiselivsbransjen. Derfor ønsker vi at du er så selvstendig som mulig, spesielt når du bytter til Sirvoy som ny kunde. Med dette i bakhodet, ønsker vi å informere deg om en nylig forbedring du kommer til å bli glad for.

Et nytt verktøy for enkelt å importere dine eksisterende bookinger til Sirvoy

Når du bytter til Sirvoy, ønsker du kanskje å importere dine eksisterende bookinger inn til Sirvoy slik at du samler alt på ett sted så raskt som mulig. Tidligere, hadde du (og du har fortsatt) mulighet til å få hjelp fra vårt enestående supportteam til å importere alle bookingene dine.

Nå, med vår siste utvikling, har du friheten til å importere dine eksisterende bookingene selv. Dette vil gi deg full kontroll over migreringsprosessen. Dette gjøres ved å simpelthen følge trinnene nevnt nedenfor:

  1. Gå til Innstillinger -> Konto -> Importer bookinger.
  2. Oppgi booking informasjonen, enten ved å fylle ut skjemaet manuelt eller ved å laste opp en CSV-fil .
  3. Klikk på VERIFISER.
  4. Feil eller advarsler vises, dersom den oppgitte informasjonen ikke tilfredsstiller kravene. Sjekk årsaken til disse ved å holde musepekeren over feil-/advarselssymbolet, og juster skjemaet deretter.
  5. Klikk igjen på VERIFISER til ingen flere feil vises. Deretter vil IMPORT-knappen vises.
  6. Klikk på IMPORT.

Og voilà, du ser nå bekreftelsessiden hvor du kan klikke på de forskjellige lenkene for å se hver enkelt fullstendige booking.

Vi er ganske stolte over denne forbedringen, da vi ønsker at våre kunder får en så sømløs overgang som mulig, slik at de med én gang kan dra nytte av alle fordelene vår brukervennlige programvare har å by på. Vårt supportteam er selvfølgelig fortsatt tilgjengelig døgnet rundt og de er klare til å trå til om du behøver hjelp. 

Du kan lese mer om dette praktiske nye importverktøyet i denne supportartikkelen.