Sirvoy Nettsidebygger

Lag en fantastisk nettside for din eiendom

Lag din egen profesjonelle nettside på få minutter og la oss gjøre resten. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstrakostnader, for alt er inkludert i Sirvoy Pro. Er det for godt til å være sant? Hvorfor ikke sjekke det ut selv med vår 14-dagers gratis prøveperiode? Ingen bindingstid og kortdetaljer er ikke nødvendig.

Imponerende nettsider på under 5 minutter!

Med vår intuitive, brukervennlige nettsidebygger vil du kunne vise frem din eiendom på en flott nettside tilpasset dine personlige valg. Det beste er at det bare tar noen minutter å komme i gang.

Enkel og lett å tilpasse

Skreddersy din egen unike og stilige nettside for å gjenspeile virksomheten din med et utvalg av farger, tekster og bilder.

Umiddelbar forhåndsvisning

Det er ikke behov for en webdesigner, fordi nettsidebyggeren vår er så enkel at selv et barn kan bruke den. Se hvordan nettsiden din blir i forhåndsvisningen.

Mobilvennlig

Sidene tilpasser seg dine gjesters enheter og sikrer at uansett hvordan de surfer, vil de alltid ha en god opplevelse.

Nyt ditt eget domene

Vår nettsidebygger inkluderer muligheten til å lett lage ditt eget domenenavn. Dette gir nettsiden din et personlige preg.

Administrer og utvid bedriften din på nettet

Øk omsetningen med provisjonsfrie bookinger

Slutt å betale dyre provisjoner til salgskanaler, begynn heller å motta direkte bookinger via din egen nettside i dag.

Flerspråklig

Vårt produkt er profesjonelt oversatt, noe som betyr at du kan appellere i et globalt marked på språkene du velger. Din nettside, inkludert bookingmotoren, kan opprettes på mer enn 25 språk.

Ikke gå glipp av denne enkle og attraktive måten å vokse på!