Funksjonen  «Sirvoy Vault» lar deg lagre kortinformasjon trygt i bookinger, med to-faktors autentisering og bruk av tokens. Du aktiverer denne funksjonen i «Innstillinger -> Betaling og fakturering -> Sirvoy Vault«. Deretter vil du finne den i bookingene under «Kortdetaljer» nederst til venstre.

Samle kortdetaljer fra forskjellige kilder

  1. Lagre kortdetaljer mottatt over telefon eller direkte via resepsjonen i bookingen under «Kortdetaljer».
  2. Lagre kortdetaljer fra salgskanalene til er tilkoblet automatisk.
  3. Lagre kortdetaljer som mottas via bookingskjemaet automatisk. Dette aktiveres ved å velge «Sirvoy Vault» i nedtrekkslisten under innstillingene for «Kortbetalinger».

Videresend kortinformasjonen til Stripe og belast kortet i bookingen

Når du har mottatt kortinformasjonen, kan du videresende det til Stripe og så belaste kortet i bookingen (i motsetning til tidligere hvor du måtte å bruke token, så kopiere og lime inn kortdetaljene i Stripe). Dette krever at Stripe er aktivert i din Sirvoy.

For å videresende kredittkortinformasjon til Stripe for umiddelbar belastning, følg disse trinnene:

  1. Klikk på «Belast kort» i seksjonen Betaling på siden for bookingdetaljer.
  2. I visningen som følger, velg «Legg til nytt kort»
  3. Velg et kort som vises under «Legg til kort som finnes i Sirvoy Vault»
  4. Dette kortet vil nå vises som valgt kort i «Belast kort lagret i Stripe». Sjekk detaljene og klikk på «Belast kort» for umiddelbar belastning. I seksjonen Betaling på siden for bookingdetaljer vil du nå se den registrerte Stripe betalingen.

Lagring, sikkerhet og GDPR

Kortinformasjonen er lagret i  «Sirvoy Vault» i 30 dager etter utsjekk, i samsvar med GDPR. Hvis et kredittkort blir lagt til etter utsjekk, vil kortdetaljene i stedet bli fjernet 30 dager etter det ble lagt til.

Men, GDPR tillater hotellet å beholde kortdetaljene inntil betalingen har blitt fullført. En gjest kan ikke bruke GDPR for å tvinge deg til å slette disse før den tiden er utløpt.

Funksjonen  «Sirvoy Vault» kan deaktiveres av hotellet når som helst. Alle kortdetaljer i alle bookinger vil da bli slettet. Husk at de ikke kan gjenopprettes, da handlingen er umulig å reversere siden ingen backup blir tatt.

Denne funksjonen er en pålitelig tredjeparts tjeneste, ingen kortdetaljer blir lagret i Sirvoy systemet eller servere.