Virtuelle kort kan belastes gjennom integrasjonen med Stripe. Det er imidlertid noen ting å ta hensyn til.

For å kunne belaste virtuelle kort med Stripe, vennligst kontakt Stripe på https://support.stripe.com/emailog be dem om å la MCC-koden reflektere 7011.

Booking.com and Expedia

På grunn av karakteren av Booking.com og Expedias virtuelle kort blir de ikke automatisk akseptert av Stripe, derfor lagres de heller ikke automatisk.
Imidlertid kan de lagres automatisk med Sirvoy’s  «Sirvoy Vault» -funksjon. Når kanalen siden gjør det virtuelle kortet tilgjengelig for å kunne belastes, kan du legge inn kortet i Stripe-integrasjonen og belaste det der. («Belaste Kort»-knappen)

Agoda

Agodas virtuelle kort blir automatisk akseptert og lagret i Stripe. Imidlertid anbefaler vi at du også bruker Sirvoy’s  «Sirvoy Vault» -funksjon som en reserveløsning.
Vi har funnet ut at det ikke vil være mulig for et Agoda-kort som starter med prefixet 553397 å lagres eller bli belastet med Stripe. I tilfelle dette problemet oppstår, bør du vende deg til Agoda for en alternativ betalingsløsning.

Hvis du aktiverer Sirvoy’s  «Sirvoy Vault» -funksjon, lagres også kort med det prefikset der, og du kan da bruke en alternativ betalingsløsning for å belaste kortet.

Vennligst se relaterte artikler for mer informasjon om de forskjellige kanalenes virtuelle kort.