Hvis du ønsker å avslutte PMS-koblingen mellom Sirvoy og myallocator og nedgradere til Sirvoy Premium/Starter, følg disse stegene:

1.Før du kan nedgradere til Premium/Starter, må du skru av PMS-koblingen til Sirvoy på myallocator-brukeren:

  • Logg inn på myallocator. Gå til «Status -> PMS Connections»
  • Gå til «Active Connections -> PMS -> Sirvoy -> Disable
  • Bekreft at du ønsker å skru av koblingen til «PMS Sirvoy

2. Når du har skrudd av PMS-koblingen nøyaktig slik det er beskrevet over, må du bekrefte dette hos Sirvoy kundeservice, slik at de kan deaktivere Sirvoy-koblingen til myallocator.