Sirvøy er tilgjengelig i to forskjellige versjoner: Starter og Pro.

Starter

Denne versjonen dekker alle essensielle funksjoner, så lenge du ikke trenger å koble til bookingkanaler. Basic er et kraftig PMS- og bookingsystem som følger med på og administrerer bookinger, gjester, rengjøring, administrasjon, nettbetalinger, automatiserte SMS-ser og e-poster ertc. for hotellet ditt.

Pro

Dette er versjonen med alt inkludert. Hvis du ønsker å koble til alle bookingkanaler, er Pro riktig valg. Sirvoy har direkte koblinger med de fleste store bookingkanaler. Pro-versjonen støtter også iCal-formatet, hvilket betyr at du kan koble deg til Vrbo, FlipKey etc. Hvis du ønsker flere kanaler, kan Pro kobles med en tredjeparts kanaladministrasjons (SiteMinder).

Versjonen Sirvoy Pro inkluderer også Sirvoy Vault, en funksjon som lar deg lagre dine gjesters kortdetaljer på en svært sikker måte for senere å kunne belaste de. Dette er spesielt praktisk hvis du ikke bruker en integrert betalingsmetode i Sirvoy og ønsker å kunne belaste kortene hos en annen leverandør.

Unikt for Sirvoy Pro er Sirvoy Nettsidebygger. Denne funksjonen lar deg lage din egen profesjonelle nettside på bare noen få minutter. Nettsiden presenterer eiendommen din, er fullstendig responsiv, mobilvennlig og gjør det mulig for gjester å booke direkte hos deg.