Merk: Informasjonen i denne artikkelen inneholder tredjeparts systembeskrivelser som plutselig kan endres. Vær derfor klar over at noen detaljer kan være utdaterte på grunn av nylige modifikasjoner gjort av tredjeparten.

Du kan enkelt legge til bookingmotoren på din WIX-nettside. Vær oppmerksom på at det er to forskjellige versjoner av WIX-nettstedbyggeren: WIX Editor og WIX ADI.

Følg disse trinnene når du er logget på WIX Editor

 1. Klikk på Legg til (+) på venstre verktøylinje.
 2. Klikk på Bygg inn
 3. Klikk på Bygg inn en Widget
 4. Klikk på Tast inn koden
 5. Skriv inn HTTPS-koden. (Du finner koden for bookingmotoren i Sirvoy her under Innstillinger -> Bookingmotor -> Hvordan installere.)
  Merk: Hvis bookingmotoren ikke vises, lim inn JavaScript -koden mellom <body><span style="font-weight: 400;">DIN KODE</span></body>  F.eks. <body><script async data-form-id=<span style="font-weight: 400;">"DINMOTORKODE"</span> src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js"></script></body> og lukk ruten for at siden skal oppdateres.
 6. Klikk Bruk og lukk innstillingsvinduet for HTML for å se resultatet. Bruk verktøyene på siden til å redigere høyden og bredden på HTML-vinduet om det trengs.

Følg disse trinnene når du er logget på WIX ADI

 1. Klikk på Legg til på verktøylinjen som vises på toppen av siden.
 2. Klikk på Apper
 3. Velg HTML-innbygging og klikk Legg til
 4. Velg side og klikk Legg til på siden
 5. Klikk på HTML Innstillinger
 6. Lim inn HTTPS-koden din. (Du finner koden for bookingmotoren i Sirvoy her under Innstillinger -> Bookingmotor -> Hvordan installere.)
 7. Bruk verktøyene på siden til å justere bredden og høyden på HTML-vinduet om det trengs, og klikk Forhåndsvisning
 8. Du bør nå se bookingmotoren på siden.

Hvis HTML-modulen ikke fungerer, kan det være et problem med koden. Du kan sjekke om koden er riktig ved å bruke denne siden.

Merk: På grunn av manglende kompatibilitet og begrensninger med integrasjonen til WIX, er den eneste støttede måten å lagre kortopplysninger på Sirvoy Vault. I tillegg vil bekreftelsessiden bli plassert utenfor siden hvor du har installert bookingmotoren. I tillegg til dette, er ikke funksjonen som lar deg omdirigere gjestene dine til en tilpasset landingsside etter å ha fullført bookingprosessen (data-target-confirmation-url) kompatibel med WIX. Vi anbefaler å bruke Sirvoy Nettsidebygger, som er inkludert i Sirvoy Pro og støtter alle betalingsløsningene som er tilgjengelige i Sirvoy.