Nytt i mars 2022

31. mars 2022, 10:55 CEST

Vi verdsetter tilbakemeldingene fra kundene våre. Dine innspill hjelper oss slik at produktet vårt blir til det du trenger og enda mer. Ut fra tilbakemeldingene fra kundene våre ønsker vi denne måneden å fremheve en nyttig forbedring av mulighetene som nå ligger i Sirvoy.

Forhåndsvalgte romtyper og enheter

Du kan nå forhåndsvelge en romtype eller enhet for gjestene dine. Dette alternativet er tilgjengelig i de avanserte innstillingene for bookingmotoren.

Ved hjelp av denne funksjonen har du muligheten til å:

  • Opprette lenker til bookingmotoren med romtyper valgt på forhånd.
  • Begrense utvalget ytterligere og forhåndsvelge en individuell enhet.
  • Inkludere forhåndsutfylte datoer og antall voksne eller vente på at gjesten skriver dem inn selv.

La oss se hvordan dette kan hjelpe gjestene dine.

Opprett lenker med forhåndsvalgte elementer

På nettsiden din finnes det beskrivelser av de forskjellige romtypene du har. En knapp rett i nærheten av romtypen leder sannsynligvis gjesten din til bookingmotoren.

Vår nye funksjon gjør at disse knappene kan lede til bookingmotorens forhåndsvalgte romtype. På denne måten er den matchende romtypen allerede valgt når gjesten din åpner bookingmotoren. Denne funksjonen sparer dem for tid og øker sjansene for at de kommer til å fullføre bookingprosessen.

Forhåndsvalg av individuelle enheter

Se for deg at du har én spesifikk enhet av en objekttype. Kanskje en nydelig hytte du leier ut på sesongbasis, eller en unik deluxe-suite i din Bed and Breakfast.

Vår nye funksjon kan begrense forhåndsvalget til kun å inkludere denne enheten.

Tips: «La gjesten velge enhet selv» må først aktiveres for å forhåndsvelge individuelle enheter. Gå til Bookingmotor -> Rediger -> La gjesten velge enhet selv

Og mye mer

Vi håper at denne forbedringen vil bidra til en enda smidigere bookingopplevelse for gjestene dine. Ikke minst vil det også bidra med å målrette salget enda mer effektivt.Denne nye funksjonen legges til vår voksende samling av måter du kan forhåndsutfylle informasjon i bookingmotoren og optimalisere innstillingene slik at de passer dine behov.