Nytt i november 2021

29. november 2021, 18:29 CET

Hver dråpe teller….

Vi setter pris på hver eneste lille tilbakemelding vi får fra deg, fordi det hjelper oss til å fortsette å gjøre opplevelsen din så sømløs og hyggelig som mulig. … Med det i tankene har vi derfor nylig gjort disse forbedringene.

Bookingmotor

Alternativer for utforming: Ønsker du å tilpasse stilen til bookingmotoren din slik at den passer bedre til dine spesielle behov eller designet på nettsiden? Våre UI-eksperter har jobbet hardt for å gi deg mer frihet i hvordan du kan forandre utformingen ved hjelp av CSS, noe som gjør at gjestene får en strømlinjeformet opplevelse på alle slags enheter når de bruker bookingmotoren.

Utseende: Bookingmotoren vil bruke den fonten man har valgt som standard systemfont på enheten man bruker. Fordelen? Det styrker ikke bare visningsstabiliteten til bookingmotoren, men vil også gi brukeren en følelse av trygghet – han kjenner seg igjen når han bruker bookingmotoren på enheten sin med en font han er vant til.

Tilgjengelighet: Ytterligere forbedringer og rettelser i hele systemet har ført til en enda bedre brukeropplevelse og som gjør det mer tilgjengelig for så mange som mulig.

Støtte for RTL: Vi støtter nå RTL (høyre-til-venstre) både i bookingmotoren vår og på nettsiden dersom du bruker Sirvoy Nettsidebyggeren . Dette fører til at vi nå støtter både visning og tekstutseende for språk som leses fra høyre til venstre, som for eksempel arabisk.

Innstillinger for tillegg

I forbindelse med bookingmotoren har vi også forbedret innstillingene for tillegg.

Tillegg med begrenset tilgjengelighet: Frem til nå, dersom «Periode» for et bestemt tillegg har vært aktivert, ville tillegget bare vises i bookingmotoren om hele oppholdet faller innenfor spesifiserte datoer for tillegget. Med den siste programutviklingen vil tillegget nå bli vist selv om bare en del av oppholdet faller innenfor spesifiserte datoer for tillegget. Dette gjør det for eksempel mulig å tilby tillegg som du kun ønsker skal være tilgjengelig for en bestemt dato.

Bookingmotor kun for tillegg: Vi har lagt til muligheten for å anvende et filter i bookingmotoren slik at det er mulig å vise utelukkende tillegg (enten alle eller utvalgte). Dette nye alternativet for bookingmotoren erstatter den tidligere innstillingen for tillegg. Nå er det mulig å lage en egen bookingmotor som kun viser tillegg. Du kan lese mer om denne betydelige forbedringen i denne supportartikkelen.