Nytt i august 2021

10. august 2021, 00:54 CEST

De siste ukene har det vært noen forbedringer som vil bidra til å forbedre din daglige bruk av Sirvoy.

Validering av telefonnummer

Tidligere godtok vi at ugyldige telefonnummer kunne bli lagt til i bookinger. For eksempel hadde telefonnummer som kom fra bookingkanaler historisk sett mindre validering enn telefonnummer fra bookingmotoren. Vi har nå standardisert dette slik at alle telefonnummer blir validert fra alle kilder. Vi forstår at du bør kunne stole på at du har et riktig nummer du kan nå gjesten din på, om det skulle bli nødvendig. I tillegg ble alle tidligere bookinger kontrollert og der nummer var ugyldige, har de blitt flyttet til kommentarfeltet i stedet. Det samme gjelder kanaler som sender oss bookinger med nummer som har ugyldig format.

Du vil se en slik feilmelding: «Telefonnummeret … ble ikke akseptert for å sende SMS. Vennligst dobbeltsjekk formatet (f.eks. landskoden), og sett det inn manuelt i feltet Telefon». Hvis du finner ut at dette skjer på bookinger fra salgskanalene dine, kan du kontakte oss, så vil vi kontakte kanalen og prøve å samarbeide med dem for å forbedre dette i fremtiden.

Bookinger / Søk booking

  • Ved å bygge videre på valideringen av telefonnummer har vi gjort det enklere å søke etter telefonnummer både i regionale og internasjonale formater med funksjonen Søk booking.
  • Vi har lagt til mulighet for å søke etter bookinger hvor et spesifikt tillegg er booket, noe som gjør søket enda kraftigere.
  • Det er nå mulig å bruke filteret «Betalt» på siden med bookinger og i søk, og det inkluderer også alternativene delvis betalt og for mye betalt.
  • På siden med bookinger kan også filteret «Fakturert» brukes i søk. Tidligere var det bare mulig å skjule fakturerte bookinger i listen, men nå er de samme fire statusene som brukes for «Betalt» lagt til (Ikke fakturert, fakturert, delvis fakturert, overfakturert).

Vi håper disse endringene vil gjøre det lettere for deg å finne bookingene du leter etter. I tillegg til det ovennevnte har vi også forbedret ytelsen, så systemet burde være raskere enn noen gang!

Oppdatering av WordPress Plugin

WordPress 5.8 ble utgitt i juli og vi har gitt ut en ny bookingmotorversjon som er testet med den nye WordPress-versjonen. Hvis du bruker WordPress, sjekk ut vår plugin her: https://wordpress.org/plugins/sirvoy-booking-engine/.

Lagt til støtte for latvisk i bookingmotoren og fakturaene

Latvisk er språk nummer 28 vi støtter, både i bookingmotoren og i vår faktureringsfunksjon. Hvis du vil se bookingmotoren på et språk som fortsatt mangler, kan du kontakte oss.

På toppen av dette har mange andre forbedringer skjedd bak kulissene for å styrke stabiliteten til systemet vårt.

Takk for at du bruker Sirvoy!