Sirvoy’s Sikkerhetsoppdatering

Sirvoy’s Sikkerhetsoppdatering

Hva er dette?

Sirvoy har gjennomført en stor sikkerhetsoppdatering denne måneden som vil resultere et sikrere system og loggføring av brukeraktiviteter.

Disse siste oppdateringene vil bety at informasjon ikke bare skal lagres, men vil også gi admin brukerne et verktøy for å holde oversikt over potensielt mistenkelig aktivitet knyttet til hele deres kontoen og gi vanlige brukere en oversikt over deres eget brukerkonto.

Hvorfor er det nødvendig?

Vi utvikler kontinuerlig nye måter å holde Sirvoy’s brukerinformasjon trygg og sikret, og vi anbefaler alle våre kunder å utøve samme årvåkenhet. Ettersom hackere fortsetter å skape nye og uhyggelige måter å infiltrere systemets sikkerhetstiltak, er det viktig at vi utvikler oss enda raskere for å effektivt beskytte oss mot datatyver. Disse siste tiltakene vil bidra til at du og kundens informasjon forblir trygge og sikre til enhver tid.

Hvordan vil dette øke sikkerheten?

Den nye sikkerhetsloggen er synlig både på brukerprofilsiden din (brukerikonet> brukerprofil) og på Innstillinger> brukerkontoer. Brukerprofilsiden viser en logg over alle hendelser knyttet til din egne profil, for eksempel innlogging og endringer i profilen din. På samme måte viser loggen under brukerkontoer alle hendelser som er relatert til hele kontoen din, alle brukerprofiler inkludert.

Den andre endringen som ble gjort var å øke vår sikkerhet, med andre ord, hvordan vi lagrer passord og om hvordan arbeidsflyten av innloggingsarbeidet og gjenoppretting er implementert.

Her er noen av de viktigste punktene:

  • Passordene utløper etter et år og må oppdaterers. Du vil bli varslet etter at du har logget inn hvis du må endre passordet ditt. Hvis du ikke endrer det innen en 2 ukers periode, må du gjenopprette kontoen din.
  • Din konto kan bli lukket om du (eller en hacker) prøver å logge seg inn med feil passord for mange ganger.
  • Vi har også forbedret hvordan vi lagrer passordene med sterkere cifre.

På Sirvoy tar vi sikkerheten seriøst. Vi håper at disse nye innstillingene vil hjelpe deg men også kunne gi deg mer ro, nå når du vet at din informasjon er mer sikret.