For hver romtype i salgskanalen må minst én pris alltid være tilkoblet et rom i Sirvoy, vanligvis «standardpris». Dersom du velger å ikke koble rom til de andre prisene, må du være klar over dette:

  • Når tilgjengeligheten for en bestemt kombinasjon av romtype/pris blir oppdatert, vil det oppdatere tilgjengeligheten for alle priser.
  • Hvis du sperrer en romtype i Sirvoy for en tidsperiode, vil priser du ikke har koblet til en romtype fortsatt kunne reserveres, med mindre de er konfigurert slik i salgskanalen at de arver restriksjoner fra den tilkoblede prisen. Du kan teste dette ved å sperre en bestemt tidsperiode og se om noen priser fortsatt kan bookes gjennom salgskanalen på disse datoene.
  • Hver gang en pris som ikke er tilkoblet noen romtype blir booket, vil systemet velge en annen pris fra samme kanalromtype og legge bookingen til den tilsvarende romtypen i Sirvoy. For eksempel: Hvis prisen «Ikke-refunderbar» er booket, men bare «Standardpris» er tilkoblet, vil bookingen bli lagt til romtypen «Standardpris» er tilkoblet i Sirvoy.
  • Prisen som vil bli valgt vil være i samsvar med det du har angitt i salgskanalen og eventuelle prisrelasjoner du har satt opp der.
    I dette Booking.com eksemplet har hver romtype tre priser. Hver kombinasjon av romtype/pris må kobles til en romtype i Sirvoy, med mindre det ikke tilkobles.