Sjekk booking-siden kan brukes til å la gjestene gjøre flere ting, for eksempel å betale et resterende beløp eller legge til et nytt kredittkort for en booking. (Se denne artikkelen for mer informasjon om hva som kan gjøres med Sjekk booking-siden.) Etter at noen av disse handlingene er utført vil gjestene bli sendt tilbake til Sjekk booking-siden, som nå er oppdatert i henhold til det som ble gjort.

Hvis du i stedet vil at gjester skal viderekobles til en tilpasset landingsside, må installasjonskoden endres for å inkludere URLen (din tilpassede side). Dette kan enkelt oppnås ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Innstillinger -> Sjekk booking -> La gjestene sjekke sine bookinger og klikk «Hvordan installere».
  2. Velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)».
  3. Klikk på «Avansert».
  4. I feltet «URL for tilpasset landingsside» legger du til landingssiden du ønsker at gjestene dine skal komme til etter at de vært på Sjekk booking-siden.
  5. Koden i «Kopier denne koden» endres deretter automatisk og inkluderer nå den valgte URLen.

Denne koden kan nå plasseres der du vil at Sjekk booking-siden din skal vises. Slik vil gjestene dine bli automatisk viderekoblet etter at de har utført en handling på Sjekk booking-siden.

Merk: Vi anbefaler at den tilpassede landingssiden inkluderer Sirvoy Bookingmotoren slik at gjesten kan nå en bekreftelsesside (inkludert informasjon om kredittkort som er lagt til, betalt beløp, osv.).