Viktig: Payer og Payson er utdaterte betalingsløsninger og er ikke lenger tilgjengelige for nye brukere. Vår anbefalte betalingsløsning, Stripe, er tilgjengelig for alle brukere.

Ønsker du at gjestene dine skal kunne betale resten av beløpet, kansellere bookingen sin eller la dem få sjekke bookingdetaljene sine direkte via nettsiden din? Det er lurt å bruke «Sjekk booking»-funksjonen.

  1. Aktiver denne funksjonen ved å gå til Innstillinger -> Gjesteportal -> La gjestene sjekke sine bookinger og klikk «Installer».
  2. Bruk koden som vises for å installere Sjekk-booking funksjonen på nettsiden din.
  3. Hvis du foretrekker å lenke til en frittstående side med Sjekk booking-siden, kan du kopiere URLen og bruke den der du ønsker. (Hvis du har aktivert Sirvoy Nettsidebygger, tilgjengelig i Pro, vil det i stedet være URLen for denne nettsiden som vil være tilgjengelig for dette formålet.)

Du kan be gjester om å betale det resterende beløpet ved å sende dem en automatisk e-post med beløpet som gjenstår og en link til «Sjekk booking»-siden. Vær oppmerksom på at det betalte beløpet kan vises i stedet for det resterende beløpet, avhengig av hvordan du har satt opp innstillingene for betalinger. «Sjekk booking»-funksjonen fungerer med alle betalingsløsningene våre (Stripe, Payer, Paypal og Payson).