Ønsker du at gjestene dine skal kunne betale resten av beløpet, kansellere bookingen sin eller la dem få sjekke bookingdetaljene sine direkte via nettsiden din? Det er lurt å bruke «Sjekk booking»-funksjonen.

  1. Aktiver denne funksjonen ved å gå til Innstillinger -> Sjekk booking -> La gjestene sjekke sine bookinger og klikk «Hvordan installere».
  2. Bruk koden som vises for å installere Sjekk-booking funksjonen på nettsiden din.
  3. Hvis du foretrekker å lenke til en frittstående side med Sjekk booking-siden, kan du kopiere URLen og bruke den der du ønsker. (Hvis du har aktivert Sirvoy Nettsidebygger, tilgjengelig i Pro, vil det i stedet være URLen for denne nettsiden som vil være tilgjengelig for dette formålet.)

Du kan be gjester om å betale det resterende beløpet ved å sende dem en automatisk e-post med beløpet som gjenstår og en link til «Sjekk booking»-siden. Vær oppmerksom på at det betalte beløpet kan vises i stedet for det resterende beløpet, avhengig av hvordan du har satt opp innstillingene for betalinger. «Sjekk booking»-funksjonen fungerer med alle betalingsløsningene våre (Stripe, Payer, Paypal og Payson).