Når du har koblet Sirvoy til en salgskanal, vil alle nye bookinger importeres automatisk. Men bookinger, som ble gjort før tilkoblingen ble etablert, må importeres manuelt.

Et lite tips: Vær rask med å fullføre importeringsprosessen etter at du har koblet til en ny salgskanal for å unngå overbookinger. Selv om denne artikkelen vil veilede deg gjennom prosessen, kan supportteamet vårt bistå med å importere bookingene dine.

Før du setter i gang:

  1. Koble Sirvoy-kontoen din til salgskanalen.
  2. Knytt annonsene til de tilsvarende romtypene i Sirvoy, og lagre dette.

Importer bookinger

Gå til Innstillinger > Salgskanaler og finn salgskanalen du ønsker å importere bookinger fra til Sirvoy. Klikk på «Importer bookinger» på integrasjonssiden for gjeldende salgskanal for å begynne. Bookinger som skal importeres, vil deles inn i tre kategorier:

Uten tilsvarende, men med tilgjengelighet

Det finnes ingen potensielle duplikater av denne bookingen i Sirvoy, og det finnes ledige rom for valgte datoer. Disse vises i grønt.

Hvordan håndtere disse: Klikk «Importer» for å importere disse til Sirvoy som en ny booking.

Med flere mulige tilsvarende

Systemet finner potensielle duplikater av disse bookingene i Sirvoy, for eksempel på grunn av identisk gjesteinformasjon eller booking-ID-er. Disse vises i oransje.

Hvordan håndtere disse:

  • Dersom de to bookingene har identiske booking-IDer, klikk «Tilsvarende» for å slå dem sammen.
  • Dersom de to bookingene ikke har identiske booking-IDer, men allikevel er duplikater, klikker du på «Tilsvarende» for å slå dem sammen.
  • Dersom det er to forskjellige bookinger, klikker du på «Importer»-knappen for å importere denne bookingen som en ny og atskilt booking.

Uten tilgjengelighet

Det finnes ingen potensielle duplikater av denne bookingen, og det finnes ingen ledige enheter for  valgte datoer.  Disse vises i rødt.

Hvordan håndtere disse:

  • Klikk «Importer som overbooking» for å importere disse til Sirvoy som en ny booking.
  • Vennligst løs overbookingen ved å tilordne et tilgjengelig rom – enten før eller etter importeringen.