For hver romtype i salgskanalen må minst én pris alltid være tilkoblet et rom i Sirvoy, vanligvis «standardpris». Dersom du velger å ikke koble rom til de andre prisene, må du være klar over dette:

  • Når tilgjengeligheten for en bestemt kombinasjon av romtype/pris blir oppdatert, vil det oppdatere tilgjengeligheten for alle priser.
  • Hvis du sperrer en romtype i Sirvoy for en tidsperiode, vil priser du ikke har koblet til en romtype fortsatt kunne reserveres, med mindre de er konfigurert slik i salgskanalen at de arver restriksjoner fra den tilkoblede prisen. Du kan teste dette ved å sperre en bestemt tidsperiode og se om noen priser fortsatt kan bookes gjennom salgskanalen på disse datoene.
  • Når bookinger mottas fra salgskanalen, blir den nærmeste tilsvarende romtypen valgt. Hvis en «ikke refunderbar» pris er booket, men prisen ikke er koblet til en romtype, vil bestillingen bli lagt til i Sirvoy med romtypen som er tilkoblet «standardpris».
  • Prisen som vil bli valgt vil være i samsvar med det du har angitt i salgskanalen og eventuelle prisrelasjoner du har satt opp der.
    I dette Booking.com eksemplet har hver romtype tre priser. Hver kombinasjon av romtype/pris må kobles til en romtype i Sirvoy, med mindre det ikke tilkobles.