Foreløpig støtter ikke Hostelworld pris per person på noen av sine priser. Her er likevel litt informasjon du kanskje vil finne hjelpsom i forbindelse med romtypene dine på Hostelworld:

På Hostelworld kan du legge til senger (på sovesal) så vel som private rom.

Senger på sovesal

Slik skal sengene i en sovesal tilordnes:

  1. Gå til romtypen i Sirvoy og bruk følgende innstillinger.
    – Antall gjester: 1
    – Maks. antall gjester (inkl. ekstrasenger) 1
    – Betegnelse: seng
  2. Registrer en enhet for hver seng i sovesalen, i samsvar med  hva som vises på integrasjonssiden for Hostelworld i Sirvoy.

Her er et eksempel på en sovesal med 3 sengeplasser:

Private rom

Noen velger å selge private rom også.
La oss for eksempel se for oss at du har romtypen nedenfor koblet til Hostelworld. Den høyeste prisen, 90, vil automatisk bli delt på det høyeste antallet gjester tillatt, altså to (bestemt i «Maks antall gjester (inkl. ekstrasenger:»). Vi sender prisen per seng, som i dette tilfellet er 45, men rommet vil likevel ikke være tilgjengelig for booking for bare én person på Hostelworld – rommet vil bare være mulig å booke til prisen for to personer.

Det samme gjelder dersom maksimalt antall gjester er satt til fire – gjester vil måtte booke rommet til prisen for fire personer. Når de booker romtypen på Hostelworld, vil følgende informasjon vises: «For å sikre et privat rom, må du booke hele rommet». For å si det enkelt; rommene vil ikke være mulige å selge for en lavere pris enn den som er satt for maksimalt antall gjester.