Noe foreldet data i bookinger og innstillinger vil bli liggende i en gitt tidsperiode. Når den utløper, vil dataene bli fjernet. Dette frigjør ressurser for mer aktuelle og relevante data, og vil også bidra til å beskytte gjestenes persondata og være i overenstemmelse med databeskyttelseslover, for eksempel den europeiske GDPR.
Listen nedenfor viser hvilke data som automatisk slettes og etter hvor lenge:

  • Innholdet i tekstmeldinger (SMS) sendt fra bookinger vil bli fjernet 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Imidlertid vil loggen for bookinger fortsatt vise mottakerens telefonnummer og når tekstmeldingen ble sendt.
  • Innholdet i epostmeldinger sendt fra bookinger vil bli fjernet 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Imidlertid vil loggen for bookinger fortsatt vise epostadressen og når eposten ble sendt.
  • Filer som er lastet opp i bookinger vil bli fjernet 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Loggen for bookinger vil vise filnavnet på eventuelle automatisk slettede opplastinger.
  • Bookningsvarsler vil bli fjernet 3 måneder etter utløpsdato.
  • Eventuelle innstillinger som er utløpt og ikke lenger er gyldige, fjernes 18 måneder etter sluttdatoen. Dette inkluderer innstillinger som: restriksjoner på innsjekking, utsjekking og/eller opphold, restriksjoner for hvilke dager som kan bookes, sesongpriser, midlertidige prisendringer, rabatter for lengre opphold og kampanjer og rabattkoder.
  • Historikken under fanen «Priser», vil bli begrenset til 18 måneder.