Noen typer data i bookinger og innstillinger blir lagret i en viss tidsperiode. Når perioden er utløpt vil dataene bli fjernet. Dette frigjør ressurser for mer aktuell og relevant data og vil også bidra til å beskytte gjestenes personlige informasjon og til å overholde lover for databeskyttelse, for eksempel GDPR.

Listen nedenfor viser data som automatisk slettes og etter hvor lenge:

  • Innholdet i tekstmeldinger (SMS) sendt fra bookinger fjernes 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Bookinghistorikken vil fremdeles vise mottakerens telefonnummer og når tekstmeldingen ble sendt.
  • Innholdet i e-poster sendt fra bookinger fjernes 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Bookinghistorikken vil fremdeles vise mottakerens e-postadresse og når e-posten ble sendt.
  • Filopplastinger i bookinger fjernes 12 måneder etter utsjekkingsdatoen. Bookinghistorikken vil vise filnavnet til alle automatisk slettede opplastinger.
  • Bookingvarsler fjernes tre måneder etter utløpsdatoen.
  • Alle innstillinger som er utløpt og ikke lenger er gyldige, blir fjernet 18 måneder etter sluttdatoen. Dette inkluderer innstillinger som: sperr innsjekking, utsjekking og opphold, reserverbare dager, sesongpriser og midlertidige prisendringer, rabatt for flere netter etter hverandre og kampanjekoder.
  • Historikken som kan gjennomgås under fanen «Priser» vil være begrenset til 18 måneder.