Det er mulig å legge til bookingmotoren som en liten widget på nettstedet ditt, for eksempel i et sidefelt. Bookingmotoren tilpasser seg automatisk den tilgjengelige plassen på siden og vil se bra ut selv med en bredde på bare 200 piksler. Hvis widgeten er veldig liten, vil du sannsynligvis at søkeresultatene skal vises på en annen side for at gjestene dine skal få en bedre oversikt over tilgjengelige rom og tillegg.

Denne artikkelen vil forklare hvordan du omdirigerer gjestene dine til en annen side etter det første søket.

Slik finner du koden for å legge til bookingmotoren på nettsiden din:

 1. Gå til Innstillinger -> Bookingmotorer.
 2. Klikk på de tre prikkene ved siden av bookingmotoren du ønsker.
 3. Klikk på «Hvordan installere» i rullegardinlisten.
 4. Velg «Integrer på din egen nettside (JavaScript)».

Hvis du vil ha bookingmotoren i for eksempel et lite sidefelt og du vil omdirigere gjestene dine til en annen side når de klikker «Søk», gjør du det følgende:

 1. Velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)».
 2. Klikk på «Avansert».
 3. I feltet «Tilpasset søkeresultatside-URL» legger du til siden du ønsker at gjestene skal komme til etter det første søket. Merk at bookingmotoren må installeres på denne siden.
 4. Koden i «Kopier denne koden» vil endres automatisk og vil nå inkludere URL’en.

Denne koden kan nå plasseres der du vil at bookingmotoren skal vises. På denne måten vil en gjest hver gang han klikker «Søk» i bookingmotoren bli omdirigert automatisk.

Merk:

 • Disse instruksjonene fungerer også hvis du installerer bookingmotoren i WordPress med deres plugin.
 • Dette alternativet er også tilgjengelig for Sjekk booking-siden.
 • Hvis du ikke vil omdirigere til en side på din egen nettside, kan du bruke «Frittstående side med bookingmotor og kontaktinformasjon (URL)» (eller «Nettside med bookingmotor – Sirvoy Nettsidebygger (URL)» hvis du har aktivert Sirvoy Nettsidebygger). Denne URL-adressen finnes på siden «Hvordan installere».