Du kan be gjester betale hele bookingen, beløpet som gjenstår, eller legge til kortdetaljene sine via «Sjekk booking»-funksjonen. Denne funksjonen kan være nyttig hvis du ikke ønsker å belaste gjestene når de booker, eller ikke ønsker å be om kortdetaljer idet bookingen opprettes. Hvis du har satt opp delbetaling (som et krav eller valgfritt) i betalingsinnstillingene, men det ennå ikke har blitt betalt, og full betaling er valgfritt, vil muligheten for å betale det resterende beløpet komme opp først etter delbetalingen har blitt gjort.

Gjestene kan gjøre betaling via en URL-kobling til skjemaet «Sjekk din booking». Koblingen kan sendes automatisk i en e-post til gjesten X dager etter bestilling eller før innsjekking, og ta dem rett til skjemaet med bookingen. Plassholderkoden %review-url% som finnes under delen Epostmaler, kan brukes til dette formålet.

Den resterende summen av betalingen kan legges til i den automatiske eposten, ved hjelp av plassholderkodene %paidamount% og %balancedue%.

«Sjekk booking»-funksjonen fungerer med alle betalingsløsningene våre (Stripe, Payer, Paypal og Payson).