Bli en del av vårt Partnerprogram

Du kan motta substansielle kommisjoner hvis du introduserer Sirvoy til nye hotellbrukere. Mange webdesignere, bedriftsrådgivere etc. har vært glade for å anbefale Sirvoy på grunnlag av fordelene det gir eiendomseieren. Med dette Tilhørighetsprogrammet håper vi å tilby fordeler til dem som anbefaler oss. Vi har to ulike programmer eller kompansasjonsmodeller; Henvisningsprogrammet og Partnerprogrammet. Velg det som passer deg og din bedrift best. Du kan lese mer om hvert av programmene under, og vi ønsker også at du laster ned vår PDF om introduksjon til Tilhørighetsprogrammet

 

Henvisningsprogram

Henvisningsprogrammet til Sirvoy tilbyr deg 50% kommisjon på alle betalinger foretatt av den henviste klienten de første seks månedene. Henvisningsprogrammet passer bedrifter som ønsker å motta en umiddelbart boost av inntekter. Så for hver henviste klient (hvis betalt årlig) kan du tjene:

Starter Account: €150  Pro Account: €570

Partnerprogram

Partnerprogrammet passer bedrifter som ønsker å bygge opp en inntekt som vil tjene dem i mange år fremover. Det tilbyr deg en prosentbasert kommisjon som vil øke jo flere klienter du henviser.

Du vil fortsette å motta kommisjon på alle betalinger fra klienten for alltid. Den økente prosentstrukturen ser du under.

1-5 henviste klienter: 5% 6-15 klienter: 10% 16-30 klienter: 15% 31-50 klienter: 20% 51 klienter eller mer: 25%