Brukervennlig programvare for B&B

Sirvoy – et Online System som er skreddersydd for at passe behovene til B&B Eiere

I årevis har vi arbeidet sammen med Bed & Breakfasts runt om hele verden. Deres tilbakemelding og ekspertise har hjulpet oss at lage den mest brukervennlige, praktiske og moderne programvaren dere finner på markedet idag. Det vil hjelpe deg til å ha full fokus på gjestene deres, imens Sirvoy håndterer resten. Under tiden dere tilreder smakrik frokost til deres gjester, tar Sirvoy seg av innkommende bookinger, sender ut bekreftelser og påminnelser, oppdaterer tilgjengeligheten hos salgskanaler og mye mer.

Vårt Property Management System for B&Bs er sky-basert, hvilket betyr at dere kan få tilgang til programmet, ikke bare fra deres PCer, men også fra deres telefon og nettbrett – allt dere trenger er tilgang til internett. Dere vil oppleve at programmet er brukervennlig, funksjonelt og raskt, det er vår garanti. I tillegg vil vår hengivne support være rede til å hjelpe dere helt gratis hvis det skulle trenges.

Uansett om dere har ett eller hundre rom, så vil Sirvoy gjøre livet lettere for både deg og gjestene deres. Eiere av B&B fra over 100 land nyter allerede fordelene av at bruke vårt online program hver dag. Hvorfor ikke bli en av dem? Prøv vårt program helt gratis og kom igang på bare noen få minutter!

  • Booking skjema helt uten provision
  • Sky-basert: logg inn uansett hvor du er
  • Gratis kundeservise
  • Laget for små eiendommer og B&Bs