Brukervennlig programvare for deres Hus

Et System som er skreddersydd for at passe behovene til deres Hus

Hundrevis av bedrifter innom turist industrin elsker å bruke vårt online program. I årevis har vi arbeidet sammen med hus runt om hele verden fot at kunne lage den mest brukervennlige, praktiske og moderne programvaren dere finner på markedet idag. Gjester kan booke direkt på deres nettsted eller på deres Facebook side. Sirvoy tar seg av innkommende bookinger, sender ut bekreftelser og påminnelser, oppdaterer tilgjengeligheten hos salgskanaler og håndterer betalinger.

Sirvoy’s programvare for deres hus kombinerer den seneste teknikken med et brukervennlig opplegg. Koble til nettsider som Airbnb, VRBO, Homeaway, Hostelworld og håndtere alle deres bookinger fra samme sted. Ettersom vårt system er sky-basert, kan dere håndtere deres bedrift fra hvor som helst, når som helst, til og med på deres nettbrett eller telefon, så lenge dere har tilgang til internet.

Uansett om dere leier ut hus, strandhus, hytter, boligområder, bungalows, leiligheter eller til og med deres eget hjem, så vil vårt program gjøre livet lettere både for dere og deres gjester. Begynn å ta del av fordelene allerede nå gjennom at registrere et gratis prøvekonto – det er en fullversjon av programmet uten noen forpliktelser. I tillegg så vil vår hengivne support være klare til å hjelpe dere helt gratis hvis det skule trenges. Hvorfor ikke prøve allerede idag?!

  • Booking skjema helt uten provision
  • Sky-basert: logg inn uansett hvor du er
  • Gratis kundeservise
  • Laget for små eiendommer