Brukervennlig program for utleie av feriehus

Et program lagd for Utleie av Ferie Hus

 

Hundrevis av familiebedrifter som driver med utleie av eiendom, elsker å bruke vårt online program. I årevis har vi arbeidet sammen med eiere av feriehus og bedrifter for at lage det mest brukervennlige, praktiske og moderne systemet dere vil finne ute på markedet idag. Gjester kan booke via vårt booking skjema på deres nettsted eller Facebook side. Etter det håndterer Sirvoy innkommende bookinger og forespørsler, sender ut bekreftelser og påminnelser, oppdaterer tilgjengeligheten på salgskanaler og tar betalinger automatisk.
Sirvoy for utleie av feriehus kombinerer den seneste teknikken med et brukervennlig opplegg. Koble til nettsider som spesialiserer seg på feriehus, som Airbnb, VRBO, Homeaway og håndtere alle deres bookinger fra samme sted. Ettersom vårt system er sky-basert, kan dere håndtere deres bedrift fra hvor som helst, når som helst, til og med på deres nettbrett eller telefon, så lenge dere har tilgang til internet.
Uansett om dere leier ut hus, strandhus, hytter, boligområder, bungalows, leiligheter eller til og med deres eget hjem, så vil vårt program gjøre livet lettere både for dere og deres gjester. Begynn å ta del av fordelene allerede nå gjennom at registrere et gratis prøvekonto – det er en fullversjon av programmet uten noen forpliktelser. I tillegg så vil vår hengivne support være klare til å hjelpe dere helt gratis hvis det skule trenges. Hvorfor ikke prøve allerede idag?!
  • Booking skjema helt uten provision
  • Sky-basert: logg inn uansett hvor du er
  • Gratis kundeservise
  • Laget for små eiendommer og B&Bs