For tiden tilbyr ikke Sirvoy muligheten til å spesifisere priser for barn og antall barn i innstillingene for romtyper. Dette betyr at innstillinger for antall barn og priser for barn må konfigureres i kontoen din på Booking.com. Imidlertid vil informasjon om dette nå kunne ses i bookingen på Sirvoy. Her ser du hvordan det fungerer.

Antall barn

Som en del av innstillingene dine på Booking.com kan du tillate barn å bo på eiendommen din. Antall barn du ønsker å motta i hver romtype bør derfor ikke inkluderes i innstillingen «Maks antall gjester» som du finner når du redigerer en romtype i Sirvoy, men velges på Booking.com. Fra og med september 2020 vil informasjon om antall barn og deres alder i bookinger fra Booking.com også vises i Sirvoy. Denne informasjonen vises i feltet «Intern kommentar» i bookingen.

Merk: Antall barn vil ikke legges til antall personer i bookingen. Det vil si at det faktiske antall gjester i en booking (inkludert barn) kan være større en verdien som vises i bookinglisten eller i romlisten.

Priser for barn

Hvis du ønsker å ha egne priser for barn må dette settes opp på Booking.com. Bookinger med priser for barn fra Booking.com vil ha totalprisen riktig i Sirvoy.