Du kan blokkére et rom ved å klikke på romnummeret fra Kalender-siden, Enheter-siden, eller ved å gå til Innstillinger > Overnatting. I popup-vinduet som vises, klikk på «Blokkér tidsperiode». Rommet vil nå bli utilgjengelige for datoene du valgte, akkurat som når det er booket av noen.