Merk: Informasjonen i denne artikkelen inneholder tredjeparts systembeskrivelser som plutselig kan endres. Vær derfor klar over at noen detaljer kan være utdaterte på grunn av nylige modifikasjoner gjort av tredjeparten.

Følg disse stegene for å aktivere betalingsløsningen PayPal:

 1. Gå til Innstillinger -> Finanser -> Kortbetalinger online og klikk på «Redigér».
 2. Velg PayPal fra nedtrekksmenyen.
 3. Legg til e-posten du vil bruke med PayPal.
 4. Indikér hvilken type forhåndsbetaling det skal bli bedt om.
 5. Logg inn på PayPal og gå til «Innstillinger» (tannhjulsymbolet øverst til høyre). Klikk på «Salgsverktøy» for å se seksjonen «Selg online».
  Hvis du har en PayPal Business-konto, gå først til «Kontoinnstillinger» (tannhjulsymbolet øverst til høyre). Velg «Nettsidebetalinger» i venstre kolonne (under overskriften Produkt og tjenester).
 6. Under det andre alternativet «Nettsideinnstillinger» klikker du på «Oppdater» og aktiver «Auto Return for Website Payments».
  Hvis du bruker en PayPal Business-konto, finner du «Nettsideinnstillinger» som det fjerde alternativet. Klikk på «Oppdater» og aktiver «Auto Return for Website Payments».
 7. Legg til nettsiden din som “Return URL”. Dette vil la Sirvoy automatisk overskrive retur-URL-en og omdirigere gjesten tilbake til bookingmotoren.
 8. Lag en testbooking på nettsiden din for å finne ut hva gjestene dine vil se.

Merk: Hvis du setter PayPal-tilkoblingen til «testmodus»-miljøet, kan du lage en testbooking og se at du blir sendt til PayPal-kassen. Ingen betalinger kan utføres når du er i testmodus.