Merk: Informasjonen i denne artikkelen inneholder tredjeparts systembeskrivelser som plutselig kan endres. Vær derfor klar over at noen detaljer kan være utdaterte på grunn av nylige modifikasjoner gjort av tredjeparten.

iDEAL er en Nederlandsk betalingsløsning som lar gjester fullføre transaksjoner på nettet ved hjelp av sin bankinformasjon. Denne betalingsmåten på Stripe fungerer bare for gjester med en bankkonto som støtter iDeal (se listen her) og er kun tilgjengelig når betaling er obligatorisk. For å kunne aktivere denne betalingsløsningen i Sirvoy må valutaen prisene dine er oppgitt med være EUR.

Gjør følgende for å bruke denne betalingsløsningen:

  • Aktiver iDEAL på Stripe-dashbordet ditt under Innstillinger -> Betalingsmetoder -> iDEAL og klikk på «Aktiver».
  • I Sirvoy, gå til Innstillinger -> Betaling og fakturering -> Kortbetalinger online og klikk «Rediger». Når Stripe er valgt som betalingsløsning og betaling er satt som obligatorisk, kan du aktivere «iDEAL»-bryteren.

På betalingssiden hos Stripe, vises nå iDEAL som en av de tilgjengelige betalingsmåtene. En gjest fra Nederland vil ha muligheten til å bli omdirigert til banken for å logge inn og godkjenne betalinger. Betalinger via iDEAL kan bare gjøres i EUR.

Merk: Når iDEAL er aktivert vil det ikke lenger være mulig å indikere at kort skal godkjennes automatisk uten betalingsautentisering. Dette betyr at kortbetalinger vil trenge 3D-autentisering ved hver bruk.