Merk: Informasjonen i denne artikkelen inneholder tredjeparts systembeskrivelser som plutselig kan endres. Vær derfor klar over at noen detaljer kan være utdaterte på grunn av nylige modifikasjoner gjort av tredjeparten.

iDEAL er en Nederlandsk betalingsløsning som lar gjester fullføre transaksjoner på nettet ved hjelp av sin bankinformasjon. Denne betalingsmåten på Stripe fungerer bare for gjester med en bankkonto som støtter iDeal (se listen her) og er kun tilgjengelig når betaling er obligatorisk. For å kunne aktivere denne betalingsløsningen i Sirvoy må valutaen prisene dine er oppgitt med være EUR.

Gjør følgende for å bruke denne betalingsløsningen:

  • Aktiver iDEAL på Stripe-dashbordet ditt under Innstillinger -> Betalingsmetoder -> iDEAL og klikk på «Aktiver».
  • I Sirvoy, gå til Innstillinger -> Betaling og fakturering -> Kortbetalinger online og klikk «Rediger». Når Stripe er valgt som betalingsløsning og betaling er satt som obligatorisk, kan du aktivere «iDEAL»-bryteren.

På betalingssiden hos Stripe, vises nå iDEAL som en av de tilgjengelige betalingsmåtene. En gjest fra Nederland vil ha muligheten til å bli omdirigert til banken for å logge inn og godkjenne betalinger. Betalinger via iDEAL kan bare gjøres i EUR.

Merk: Når iDEAL er aktivert, vil det fortsatt være mulig for gjester å betale med kredittkort. Kortdetaljene vil imidlertid ikke lagres i Sirvoy, noe som gjør at du ikke kan belaste gjenværende beløp. Vi anbefaler derfor bare å aktivere iDEAL hvis du trenger full forskuddsbetaling for bookinger, eller at du ikke ønsker å belaste gjenværende beløp gjennom Stripe i Sirvoy. På den annen side vil eventuelle kortdetaljer mottatt fra salgskanaler lagres i Sirvoy for belastning, selv om iDEAL er aktivert.