Du kan ikke nedgradere eller bytte til en lavere abonnementsplan hvis du har aktivert funksjoner som bare er tilgjengelige i Pro-planen. Sjekk din konto for å se om du har:

  • Mer enn en brukerkonto.
  • Mer enn ett bookingskjema.
  • Salgskanaler som er aktivert
  • Lagre kortdetaljer sikkert funksjonen aktivert
  • Kategorier på romtyper aktivert.

Hvis du deaktiverer alt dette, skal det være mulig for deg å bytte abonnementsplan.