Hvis du ønsker å avslutte PMS-koblingen mellom Sirvoy og Myallocator og nedgradere til Sirvoy Premium/Starter, følg disse stegene:

Før du kan nedgradere til Premium/Starter, må du skru av PMS-koblingen til Sirvoy på Myallocator-brukeren:

    • Logg inn på Myallocator. Gå til «Status > PMS Connections»
    • Gå til «Active Connections > PMS > Sirvoy > Disable
    • Bekreft at du ønsker å skru av koblingen til «PMS Sirvoy
    • Når du har skrudd av PMS-koblingen nøyaktig slik det er beskrevet over, må du bekrefte dette hos Sirvoy kundeservice, slik at de kan deaktivere Sirvoy-koblingen til Myallocator.

Når Sirvoy har bekreftet at Myallocator er koblet fra, blir det mulig å endre Sirvoy-versjon fra Deluxe til Premium/Starter under «Innstillinger > Konto» i Sirvoy.