Hvis du bruker Pro-versjonen, kan du dele informasjon om tilgjengelighet med nettsteder som driver ferieutleie og som støtter iCal-formatet (enveisforbindelse). Noen få iCal-kanaler støtter også automatisk henting av bookinger (toveisforbindelse).

iCal er et filformat som viser kalenderen for et spesielt rom. Bookinger og restriksjoner vises som blokkerte datoer i kalenderen, og viser derfor også hvilke datoer rommet er ledig.

 1. Gå til Innstillinger -> Salgskanaler -> iCal og klikk på «Koble till».
 2. Finn rommet du ønsker å dele tilgjengeligheten med og klikk på «Lag eksport-URL».
 3. Kopiér URL-en som vises og del den med så mange iCal-kanaler du ønsker. Kanalene kan da sjekke med URL-en med jevne mellomrom, og Sirvoy svarer med tilgjengeligheten for det rommet.
 4. For iCal -salgskanaler som støtter en toveisforbindelse,
  • Kopier den gyldige iCal-URL-en fra iCal-salgskanalen og lim den inn i feltet «Legg til URL for iCal her». Dette må gjøres for enhver enhet.
  • Under «Velg romtype» velger du en tilknyttet romtype du ønsker at bookinger skal importeres til. Sirvoy gjenkjenner og godtar automatisk støttede iCal-formater.
  • Klikk «Legg til URL for import.» Inkompatible iCal-formater vil generere en feilmelding.

Vennligst merk dere følgende:

 • Med bare én Sirvoy-konto kan du koble til flere forskjellige oppføringer. (Gjelder alle iCal-kanaler.)
 • Prisene som er satt i Sirvoy sendes IKKE til iCal-kanaler – bare tilgjengeligheten. Dette betyr at du må sette prisene i din iCal-kanal.
 • For alle iCal-salgskanaler deler Sirvoy informasjon om tilgjengelighet ett år fram i tid fra og med gjeldende dato.
 • Når Sirvoy oppdager at en booking ser ut til å være avbestilt, vil bookingen automatisk avbestilles i Sirvoy og du vil bli tilsendt en e-post for å informere deg om dette.
 • Endringer på bookinger, som for eksempel bytte av enhet eller dato gjort av deg eller en gjest, vil komme gjennom til Sirvoy. Endringen skal alltid gjøres på kanalens side. Vær oppmerksom på at hvis det foretas en endring av enheten i Sirvoy i stedet for iCal-kanalen, vil dette føre til at bookingen automatisk blir kansellert i Sirvoy.
 • Hvis du setter opp en restriksjon i Sirvoy for å sperre en enhet på en iCal-kanal, må du passe på å krysse av boksen «Blokker opphold (inkl. innsjekking)». Hvis du bare krysser av for «Blokker innsjekking», vil ikke enheten sperres på kanalen. Restriksjonen «Reserverbare dager» er ikke kompatibel med iCal. I tillegg er det på kanalen du må sette opp hvor lenge før, eller hvor nærme innsjekking, en booking kan lages.
 • Det anbefales at innstillingene for URL til eksportkalenderen i VRBO og HomeAway er satt til «non tentative (ikke foreløpige)», siden bookingforespørsler fortsatt vil være synlige i Sirvoy. Hvis foreløpige bookinger importeres til Sirvoy, kan det også føre til en «konflikt» i statusen for bookingen i HomeAway-kalenderen.
 • Sirvoy vil motta svært få detaljer om bookingen via iCal. Rompris, antall gjester, navn og kortdetaljer sendes IKKE fra kanalen. Feltet >navn< vil vises som «No Name».
 • Antall personer i disse bookingene blir satt til 1 person som standard. Hvis enheten brukes i flere romtyper i Sirvoy, kan du kontrollere hvilken romtype bookingen importeres til på tilkoblingssiden for iCal.  Hvis du vil importere bookingene til en annen romtype enn den som allerede er valgt, må importlinjen først slettes. For å gjøre en slik endring, kopier import URL-en og slett så importlinjen. Lim deretter import iCal URL-en inn igjen, og velg romtypen du vil bruke fra nedtrekkslisten. Vær oppmerksom på at en slik endring av tilkoblingen bare påvirker fremtidige bookinger, ikke allerede eksisterende bookinger.
 • Romprisen i bookingen vil bli satt til det som er brukt i Sirvoy for den romtypen, for 1 person, inkludert eventuelle prisendringer.

Merk: Sirvoy har ingen kontroll over hvor ofte salgskanalen ringer URL-en for å sjekke tilgjengeligheten. Noen salgskanaler vil sjekke mindre jevnlig, kanskje én gang om dagen. De fleste salgskanaler begrenser også hvor ofte Sirvoy kan se etter nye bookinger, vanligvis én gang i timen. Du bør med andre ord forvente noen forsinkelser når du bruker iCal-formatet. Tenk også på at disse forsinkelsene kan føre til overbookinger.