Hvis du bruker Pro-versjonen, kan du dele informasjon om tilgjengelighet med nettsteder som driver ferieutleie og som støtter iCal-formatet (enveisforbindelse). Noen få iCal-kanaler støtter også automatisk henting av bookinger (toveisforbindelse).

iCal er et filformat som viser kalenderen for et spesielt rom. Bookinger og restriksjoner vises som blokkerte datoer i kalenderen, og viser derfor også hvilke datoer rommet er ledig.

 1. Gå til Innstillinger -> Salgskanaler -> iCal og klikk på «Rediger».
 2. Finn rommet du ønsker å dele tilgjengeligheten med og klikk på «Lag eksport-URL».
 3. Kopiér URL-en som vises og del den med så mange iCal-kanaler du ønsker. Kanalene kan da sjekke med URL-en med jevne mellomrom, og Sirvoy svarer med tilgjengeligheten for det rommet. For Airbnb, følg disse instruksjonene for hvordan du importerer iCal-kalendere.
 4. Bookinger kan bare importeres automatisk fra iCal-kanaler som støtter en toveisforbindelse. Klikk på «Velg format» for å se kanalene som støttes per nå. Hvis du har en annen iCal-kanal som du ønsker å hente bookinger fra, og formatet samsvarer med de format som støttes allerede, kan den også kobles til. Vennligst kontakt support@sirvoy.com for å få URL-adressen akseptert.
 5. Kopiér eksport-URL-en fra de respektive kanalene og lim den inn her. For Airbnb, se disse instruksjonene for hvordan du eksporterer en Airbnb-kalender. Bookinger fra iCal-kanaler som ikke står på denne listen, må registreres manuelt i Sirvoy.

Vennligst merk dere følgende:

 • Prisene som er satt i Sirvoy sendes IKKE til iCal-kanaler – bare tilgjengeligheten. Dette betyr at du må sette prisene i din iCal-kanal.
 • Bookinger som endres eller kanselleres vil ikke oppdateres automatisk i Sirvoy, disse må i stedet håndteres manuelt. (Endring av datoer vil bli oppdatert automatisk.)
 • Når du aktiverer importfunksjonen for bookinger fra Airbnb under Innstillinger -> Salgskanaler -> iCal, bør du huske at både ubekreftede og bekreftede bookinger importeres til Sirvoy. Selv etter at en ubekreftet booking er avvist i Airbnb, vil den dukke opp igjen som booket i Airbnb etter at neste oppdatering er sendt fra Sirvoy. Løsning: hvis du avviser en ubekreftet bestilling i Airbnb, må du fjerne den umiddelbart i Sirvoy manuelt.
  Hvis du foretrekker å unngå denne manuelle prosessen, har du muligheten til å deaktivere importfunksjonen. Men merk at denne handlingen kan øke risikoen for overbookinger, siden Airbnb-bookinger da må legges inn manuelt i Sirvoy. Vi anbefaler derfor ikke å deaktivere importfunksjonen.
 • Det anbefales at innstillingene for URL til eksportkalenderen i VRBO og HomeAway er satt til «non tentative (ikke foreløpige)», siden bookingforespørsler fortsatt vil være synlige i Sirvoy. Hvis foreløpige bookinger importeres til Sirvoy, kan det også føre til en «konflikt» i statusen for bookingen i HomeAway-kalenderen.
 • Sirvoy vil motta svært få detaljer om bookingen via iCal. Rompris, belegg, romtype og gjestenavn sendes IKKE fra kanalen. Feltet >gjestenavn< vil vises som «Ingen navn».
 • Antallet i disse bestillingene blir som standard satt til 1 person. Hvis rommet brukes av flere romtyper i Sirvoy, vil den første romtypen i sorteringsrekkefølge bli brukt, slik de vises i Innstillinger -> Romtyper. Dermed blir romprisen i bookingen satt til det som er konfigurert i Sirvoy for den romtypen, med belegg 1, inkludert prisendringer.
Merk: Sirvoy har ingen kontroll over hvor ofte en kanal ringer URL-en for å sjekke tilgjengeligheten. Noen kanaler vil sjekke mindre jevnlig, kanskje én gang om dagen. De fleste kanalene begrenser også hvor ofte Sirvoy kan se etter nye bookinger. For eksempel: Airbnb tillater oss bare å spørre om nye bookinger hvert 30 minutt. Med andre ord må du forvente noe forsinkelser når du bruker iCal-formatet. Vær også oppmerksom på at disse forsinkelsene kan føre til overbookinger.