03/05/18 OPPDATERING: Vennligst merk at visning av bookingskjema på Facebook bare vises for di brukere som har over 2000 likes på FB eller som har sider som håndteres av «whitelisted apps». Men, om du allerede bruker denne koblingen så vil den ikke bli berørt. Dette beror på en endring gjord av Facebook som du kan lese om på deres sider: https://developers.facebook.com/docs/pages/tabs

Det finnes ikke noen mer detaljert informasjon om hvorfor dette har skett eller hva deres planer er videre. Det kan se ut som at dette er en del i den seneste oppdateringen der Facebook jobber med å bli mer sikkerhetsbevisst og mer sikkert for deres brukere. Vi ber om unnskylding for eventuelle besvær dette skaper for Sirvoy brukere og vi vil oppdatere dere om dette så fort mer informasjon kommer fra Facebook. For mer informasjon om Facebook’s jobb mot missbruk av deres plattform, se linken til deres nyhetsrom: https://newsroom.fb.com/news/2018/03/cracking-down-on-platform-abuse/

Under tiden kan du fortsatt installere «Booke nå knappen» og la gjester booke på deres nettsted. Vennligst følg disse skritt:

  1. På din Facebook side, klikk på «Add a Button»
  2. I menyen som åpnes, velg «Make a booking with you» > «Book Now» > «Next»
  3. Velg «Link to website» og klikke på «Save» etter at du lagt inn adressen til deres nettsted.

Om du allerede har Facebook Appen installert, skal det fungere riktig. Men, om du ikke har installert det enda, vennligst følg instruksjonene lenger ned.

Med våres Facebook App kan du ta inn bookinger via din Facebook side. Bookinger vil kommer inn til deres Sirvoy konto på samme måte som når de booker på deres nettsted.

  1. Når du er logget inn på Facebook, klikk på denne link å velg hvor du vil legge til «Booke nå» fliken.
  2. Gå til din Facebook side og du vil se en ny flik, «Booke nå». Klikk på fliken og kopier side ID som vises der.
  3. I Sirvoy, gå til  Innstillinger -> Salgs kanaler -> Facebook og klikk på «Rediger».
  4. Legg til side ID som du kopiert i det andre skrittet i denne instruksjonen.

Dessverre så støtter ikke Facebook vising av apper (inkludert bookingskjemaet) på mobile enheter; du kan lese mer om dette her.

Du kan justere felt på Facebook bookingskjema i Sirvoy, under Innstillinger -> Bookingskjema -> Adjust default fields, ettersom Facebook widgeten linker til standard bookingskjema som dere kan ha på deres nettsted.

Merk: Dine romtyper og aliaser av romtyper kan selges på denne plattformen. Imidlertid vil ingen romtyper klassifisert som «intern romtype» i innstillingene dine vises.