Ekstrautstyr som senger kan ikke bli tilkoblet til ekstrautstyr laget i Sirvoy. Prisen for dem må bli bestemt på kanalen. Uansett vil det, når en ekstra seng blir booket på kanalen, være synlig i bookingen i Sirvoy, og bookingverdien vil inkludere prisen for ekstra seng(er).

Innstillingen for maksimalt antall gjester bestemt i Sirvoy skal ikke inkludere ekstrasenger hotellet kan tilby for romtypen.

Eksempel: En romtype kalt «Dobbeltrom» har plass til 3 personer hvis man inkluderer ekstrasengen. Likevel, i forbindelse med kanalen, skal denne romtypen ha følgende innstilling i Sirvoy:

Antall gjester: 2
Maks antall gjester (inkl. ekstrasenger): 2.

I dette tilfellet må gjesteantallinnstillingen på kanalen settes til «2». Innstillingen for ekstraseng på kanalen blir gjort i tillegg til dette, og gjør det mulig å booke rommet for 3 personer. På noen kanaler, slik som Expedia, betyr dette at maks antall gjester er satt til «3», men at den tredje sengen er spesifisert å være en ekstraseng.

Siden du kanskje ønsker å presentere rommene forskjellig på hjemmesiden din og på kanalene, vil du kanskje ønske å legge til alias romtyper, og bruke disse kun for kanalen(e). Vennligst les mer om dette her.

Merk: Agoda er et unntak. I dette tilfellet må ekstrasenger spesifiseres under antall gjester i Sirvoy. Se mer informasjon i denne artikkelen.