Noen bookingkanaler har virtuelle kort, slik at hotellet kan belaste gjesten. Et virtuelt kort er et sett med kredittkortdetaljer som bare kan bli belastet i løpet av en begrenset tid, og med et begrenset beløp.

Vi anbefaler at du aktiverer funksjonen «Sirvoy Vault» i Sirvoy, som gjør det mulig å automatisk lagre de virtuelle kortene som kunden legger inn. Kort skal belastes ved utsjekking (unntatt Booking.com som tillater virtuelle kort å bli belastet ved innsjekking eller tidligere for refunderbare bookinger).

Vi foreslår at dere bruker betalingsløsningen «Stripe» for å lagre virtuelle kort. Naturen til virtuelle kort betyr at de ikke automatisk kan lagres til Stripe, men integrasjonen med den løsningen gjør at du kan hente de virtuelle kortdetaljer direkte fra Sirvoy’s lagringsfunksjon.
Vennligst les mer om hvilke Stripe-innstillinger som må gjøres for å kunde belaste virtuelle kort her.

Hvis det virtuelle kortbeløpet ikke samsvarer med den faktiske bookingverdien, kan du kontakte kanalen for mer informasjon om dette, så som at noen trekker provisjon, skatter og rabatter.

Booking.com
Booking.com bruker bare virituelle kort i enkelte land. Sjekk med brukeradministratoren din hvis du ønsker å vite om virtuelle kort er tilgjengelig i ditt land. Hvis du logger inn på Booking.com kan du velge om du ønsker å akseptere «alternative betalingsmåter». Hvis du velger ja, kan gjester også booke uten å legge igjen kredittkortinformasjonen sin. Hvis gjestene betaler direkte til Booking.com, vil du motta et virtuelt kort fra Booking.com.

Expedia
Du bestemmer selv om du ønsker å gi gjesten muligheten til å betale på hotellet (Hotel Collect), eller på det tidspunktet de legger inn bookingen (Expedia Collect). Dette kalles «Expedia Traveler Preference (ETP)». Hvis en gjest velger å betale direkte på Expedia-nettsiden (Expedia Collect), mottar du et virtuelt kort fra Expedia, som du kan bruke for å belaste Expedia for bookingen.

Agoda
Agoda tilbyr forskjellige betalingsmuligheter og avhengig av ditt valg, vil virtuelle kort bli gitt for bookinger som er sendt til Sirvoy. Ethvert Agoda-virtuelt kort som starter med prefixet 553397 vil ikke kunne belastes med Stripe, men må bli belastet med en annen betalingsløsning.