Hvis du har satt opp tilleggsavgifter i Sirvoy (se relatert artikkel) og ønsker å bruke disse på dine kanalkoblinger må Sirvoy-innstillingene matche innstillingene på kanalen.

Ulike innstillinger kan gjøres, avhengig av de innstillinger du har laget på kanalen og hvordan du ønsker å vise tilleggsavgifter på bookingene i Sirvoy:

 • Ha «Inkludér tilleggsavgifter i prisoppdateringer» skrudd PÅ hvis:
  Du har gjort innstillinger på kanalen at priser sendt fra Sirvoy vil inkludere tilleggsavgifter. Tilleggsavgiftene i prosent vil bli lagt til de prisene som er angitt i romtypeinnstillingene i Sirvoy.
 • Ha «Inkludér tilleggsavgifter i prisoppdateringer» skrudd AV hvis:
  Du har gjort innstillinger på kanalen at priser sendt fra Sirvoy IKKE vil inkludere tilleggsavgifter. Tilleggsavgifter som er opprettet på kanalen vil bli lagt til de prisene som er sendt fra Sirvoy.
 • Ha «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» skrudd PÅ hvis:
  Du ønsker å få tilleggsavgiftene lagt til og spesifisert i bookingene i Sirvoy.
 • Ha «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» skrudd AV hvis:
  Du IKKE ønsker å få tilleggsavgiftene lagt til i bookingene i Sirvoy. Merk at dette kan føre til at pris i bookingen sett i Sirvoy er forskjellig fra den som er sett på kanalen.

For tiden støttes bare prosentvise tilleggsavgifter. Eventuelle faste tilleggsbeløp som er satt opp på kanalen, vil ikke bli lagt til i Sirvoy, med mindre det er satt opp som ekstra i stedet.