Prosentvise tilleggsavgifter eller skatter kan settes opp både i Sirvoy og på salgskanalen. Det er viktig å justere innstillingene riktig for at priser og beløp skal reflekteres nøyaktig i Sirvoy.

Dersom du har satt opp tilleggsavgifter i Sirvoy (se relatert artikkel) og ønsker å bruke disse til dine kanaltilkoblinger, vennligst gå til kanalens konfigureringsside i Sirvoy. Innstillinger bør justeres i henhold til de innstillingene du har foretatt på kanalens side slik at de matcher og er i henhold til hvordan du ønsker å vise tilleggsavgifter på bookingene i Sirvoy:

 • Ha «Inkludér tilleggsavgifter i prisoppdateringer» skrudd PÅ hvis:
  Du har gjort innstillinger på kanalen at priser sendt fra Sirvoy vil inkludere tilleggsavgifter. Tilleggsavgiftene i prosent vil bli lagt til de prisene som er angitt i romtypeinnstillingene i Sirvoy.
 • Ha «Inkludér tilleggsavgifter i prisoppdateringer» skrudd AV hvis:
  Du har gjort innstillinger på kanalen at priser sendt fra Sirvoy IKKE vil inkludere tilleggsavgifter. Tilleggsavgifter som er opprettet på kanalen vil bli lagt til de prisene som er sendt fra Sirvoy.
 • Ha «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» skrudd PÅ hvis:
  Du ønsker å få tilleggsavgiftene lagt til og spesifisert i bookingene i Sirvoy.
 • Ha «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» skrudd AV hvis:
  Du IKKE ønsker å få tilleggsavgiftene lagt til i bookingene i Sirvoy. Merk at dette kan føre til at pris i bookingen sett i Sirvoy er forskjellig fra den som er sett på kanalen.

Merk: Foreløpig støttes bare prosentvise tillegg eller skatter. Tilleggsavgifter, skatter og avgifter med et fast beløp som er satt opp på kanalen vil ikke bli lagt til korrekt til bookingen i Sirvoy med mindre det er satt opp som et tillegg. (For Expedia gjelder det samme også for prosentvise gebyrer.) Dersom du fortsatt ønsker å jobbe med disse, bør «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» settes til AV for å få en korrekt totalsum i bookingene i Sirvoy.  Men i dette tilfelle vil ikke prisen per natt vises korrekt. Et unntak fra dette er om du jobber med tilleggsavgifter og bruker Expedia Collect Net-modellen. I dette tilfellet kan «Legg til tilleggsavgifter ved henting av bookinger automatisk» settes til PÅ uten at totalsummen blir feilaktig reflektert. Pris per natt forventes likevel ikke å reflekteres korrekt.