De fleste hoteller vil ikke ha «foreløpige» eller ventende reservasjoner fra VRBO og HomeAway importert til Sirvoy-kalenderen før de er bekreftet og betalt. Du kan fjerne disse «foreløpige» bookingene fra linken eksporter kalender i HomeAway og VRBO, slik at kun bekreftede og betalte bookinger blir synlige i den eksporterte kalenderen og i Sirvoy, ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til kalenderen i HomeAway eller VRBO.
  2. Klikk på alternativet eksporter kalender.
  3. Når du får URL-linken, spør den om du ønsker å inkludere eller ekskludere foreløpige reservasjoner. Slå av denne innstillingen ved fjerne krysset i boksen for å inkludere foreløpige datoer i eksporten, hvis du ikke vil eksportere dem og kopier så linken. Merk at hvis du nå ser på HomeAway/VRBO iCal-linken, legger den til et «nonTentative» parameter på slutten. Med denne innstillingen blir kun bekreftede og betalte bookinger eksportert og vist i Sirvoy.

Dette betyr at kun «grønne», bekreftede bestillinger i VRBO eller HomeAway vil bli eksportert og ikke de røde bookingforespørslene eller de foreløpige. Denne innstillingen vil minimere risikoen for at avbestilte HomeAway «bookingforespørsler» eller såkalte «foreløpige bookinger», forblir i Sirvoy-kalenderen etter at de er kansellert i HomeAway. (Kansellerte iCal-bookinger forsvinner ikke automatisk fra Sirvoy, ikke engang bekreftete og betalte)

Foreløpige bookinger kan også gjøre at Sirvoy bestillinger blir merket som «motstridende» i HomeAway eller VRBO kalendere.