Umiddelbart etter at Sirvoy har blitt koblet til en eller flere salgskanaler, vil systemene automatisk oppdatere hverandre i en toveis sanntidskobling.

I dette nettverket fungerer Sirvoy som en «channel manager» som synkroniserer alle bookinger i sanntid og lar deg administrere og organisere dem alle i en kalenderoversikt.

Sirvoy følger med på alle bookingene dine, enten du mottar dem i resepsjonen, over telefon, på hotellets nettside, eller gjennom salgskanalene dine.

Hvis en gjest for eksempel booker et rom gjennom Sirvoys bookingsystem på hotellets egen nettside eller i resepsjonen, vil Sirvoy automatisk sende en oppdatering om tilgjengelighet til alle tilkoblede salgskanaler.

Eller, hvis en gjest booker et av rommene dine gjennom Booking.com, vil denne informasjonen automatisk bli sendt til Sirvoy, som vil endre tilgjengeligheten av rom både på nettsiden din, i resepsjonen, og i alle andre tilkoblede salgskanaler. Alt ovenfor krever at en kobling først har blitt gjort mellom salgskanalen og [Sirvoy Channel Manager].