Merk: Telkey er kun tilgjengelig i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vi jobber med å utvikle en lignende tjeneste for andre land.

Du er kanskje interessert i å automatisere innsjekkingsprosessen for gjestene dine ved å bruke et nøkkelløst adgangssystem. Sirvoy samarbeider med Telkey, et selskap som leverer en skybasert tjeneste for å administrere låser og tilgangskoder for disse. Telkey tilbyr robuste og brukervennlige låser som gir gjestene tilgang til rommene sine uten bruk av fysisk nøkkel. Løsningen fungerer uansett om du driver et hotell, herberge, hytter eller lignende.

Hvordan fungerer det?

  1. En booking registreres i Sirvoy.
  2. På et tidspunkt som du har valgt på forhånd mottar gjesten en e-post fra Telkey med et kodekort, som kan mottas på mobilen. Kortet inkluderer koder til inngangsdøren, det eller de bestilte rommene og enhver annen del av hotellet som du ønsker å gi din gjest tilgang til. Du velger selv når kodene skal valideres.
  3. Ved utsjekking blir kodene ugyldiggjort.  Et nytt kodekort blir deretter gjort tilgjengelig for neste gjest.
  4. I tillegg til dette kan renholdspersonell og andre gis tilgang til fasilitetene enten gjennom nøkkelbrikker eller fysiske nøkler.

Takket være Telkeys mTAC®-teknologi for «smart offline» trenger ikke låsene Wi-Fi-tilkobling. Dette gjør innsjekkingsprosessen effektiv, uten behov for internett . Låsene kan benyttes med batteri eller kobles sammen med ditt elektriske system for mer fleksibilitet.

Er dette løsningen for min bedrift?

Telkey jobber både med større hotellkjeder og mindre hoteller. Som et alternativ til å kjøpe låsene samarbeider Telkey med IKANO Bank i Sverige for å leie ut låser og relaterte produkter for en periode på 36 måneder. Det finnes lignende løsninger i de nordiske landene, men vilkårene håndteres forskjellig avhengig av hvilket land du er i.  Dette er vanligvis av interesse for mindre virksomheter, da store investeringer unngås.

Hvordan får jeg vite mer om løsningen og tilknyttede kostnader?

Som nevnt leverer Telkey låsene som er nødvendige for deres skybaserte system. Disse er enkle å installere og kan enten erstatte dine nåværende låser eller brukes sammen med dem. Låsene fra Telkey fungerer sammen med låser fra ASSA, Dormakaba og andre. For mer detaljert informasjon om låsene, hvordan de installeres, og de tilknyttede kostnadene for låsene og forbindelsen mellom Sirvoy og Telkey, vennligst gå til www.telkey.com eller kontakt Telkey på info@telkey.com.

Hvordan kobler jeg meg til?

Ta gjerne kontakt med vår kundesupport på support@sirvoy.com dersom du er interessert i en tilkobling. Vi vil gi mer informasjon og hjelpe deg med å etablere en forbindelse til Telkey. Når tilkoblingen er opprettet, vil Sirvoy sende den nødvendig informasjonen som innbefatter eventuelle bookinger opprettet i Sirvoy direkte til Telkey.