Sirvoy følger beste praksis og vil varsle deg ved eventuelle sikkerhetshendelser og brudd på databeskyttelseslover, samt relevante myndigheter i samsvar med gjeldende lovverk. Det er imidlertid fortsatt mye du kan gjøre for å sikre din virksomhet og online tilstedeværelse.

Phishing

Vær forsiktig når du mottar epost eller direktemeldinger med klikkbare linker. En epost kan synes å være legitim, men linken tar deg til en falsk nettside hvor du blir lurt til å gi bort sensitiv informasjon. Kontroller alltid at du er på riktig nettside ved å sjekke webadressen (URL) i nettleseren. For mer informasjon: https://en.wikipedia.org/wiki/Phishing

Hold passordene dine trygge

  • Bruk aldri det samme passordet på forskjellige nettsteder.
  • Bruk aldri passord som er lett å gjette, som f.eks. «passord» eller «123456».
  • Bruk setninger i stedet for ord og en blanding av bokstaver, tall og spesialtegn. For eksempel, hvis du vil bruke uttrykket «Jeg elsker sjokolade!» kan du endre det til «J3g31sk3rsj0k01@d3!»
  • Enda bedre, bruk et verktøy for administrasjon av passord.

En sikker bookingmotor

Når du legger til Sirvoy sin bookingmotor widget på nettsiden din, kan du være trygg på at vi sørger for at den er sikker. Kommunikasjonen blir kryptert, informasjonen blir sikret, og widgeten vil automatisk bli oppdatert og vil alltid være den nyeste versjonen.

Hold nettsiden din sikkert

  1. Bruk kun kjente produkter og tjenester.
  2. Sjekk regelmessig at serverprogramvare og plugin-programmer har de siste oppgraderingene og oppdateringene installert.
  3. Fjern ubrukte plugins for å unngå svakheter i plugin-programmer.
  4. Abonner på nyhetsbrev for å motta meldinger når det utgis oppdateringer.
  5. Ta regelmessige sikkerhetskopier (og test gjenoppretting for å sikre at det fungerer).

Hvis du vil ha mer teknisk informasjon og lese om de største truslene, rapporterer OWASP-prosjektet om de vanligste truslene for webapplikasjoner: https://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Top_Ten_Project