Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan omdirigere gjestene dine til en tilpasset side etter at de har laget en booking og etter de har betalt, avhengig av innstillingene dine.

Du kan legge til en HTML bookingmotor til hjemmesiden din. For å gjøre dette, gå til Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrere bookingmotorer -> Hvordan installere og velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)». Koden vil se slik ut:

Du kan bruke en slik kode ved å legge den til på hjemmesiden din for å generere bookinger (f.eks.: https://example.com/book-nå.)

Men, la oss si at du vil at gjestene dine skal sendes til en valgt side som denne:https://example.com/takk-for-din-booking, etter de har booket eller betalt. I så fall kan du inkludere URL-adressen (den tilpassede landingssiden) i koden ovenfor som dette eksemplet viser:

Hver gang en booking da blir laget ved hjelp av bookingmotoren med den endrede koden, vil gjestene dine automatisk bli omdirigert til din utvalgte side.

Merk: Den valgte siden må inneholde Sirvoys bookingmotoren. Hvis ikke, vil ikke gjester som booker motta en bekreftelse på at bookingen ble gjennomført, og noen ganger vil ikke engang bookingen opprettes.