Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan omdirigere gjestene dine til en tilpasset side etter at de har laget en booking og etter de har betalt, avhengig av innstillingene dine.

Du kan legge til en HTML bookingmotor til hjemmesiden din. For å gjøre dette, gå til Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrere bookingmotorer -> Hvordan installere og velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)». Koden vil se slik ut:

Du kan bruke en slik kode ved å legge den til på hjemmesiden din for å generere bookinger (f.eks.: https://example.com/book-nå.)

Men, la oss si at du vil at gjestene dine, etter at en booking eller betaling er utført, skal sendes til en utvalgt side som f.eks. denne: https://example.com/takk-for-din-booking. I dette tilfellet må koden ovenfor endres til å inkludere mål-URL’en (nettadressen til din tilpassede landingsside). Dette kan enkelt gjøres ved å gå til siden «Hvordan installere», som var nevnt tidligere. For å generere den nødvendige koden, gjør du følgende:

  1. Velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)».
  2. Klikk på «Avansert».
  3. Legg til landingssiden du ønsker at gjestene dine skal komme til etter bookingprosessen, i feltet «URL for tilpasset landingsside».
  4. Koden i «Kopier denne koden» vil endres automatisk og vil nå inkluderer URL’en.

Denne koden kan nå plasseres der du vil at bookingmotoren skal vises. På denne måten vil gjestene dine automatisk bli omdirigert til din utvalgte side hver gang de fullfører en booking i bookingmotoren med den tilpassede koden.

Merk: Vi anbefaler at den tilpassede landingssiden inkluderer bookingmotoren i Sirvoy slik at gjesten kan komme til en bekreftelsesside (som inkluderer informasjon om kredittkort som er lagt til, betalt beløp, osv.).