Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan omdirigere gjestene dine til en tilpasset side etter at de har laget en booking og etter de har betalt, avhengig av innstillingene dine.

Slik finner du HTML koden for å integrere bookingmotoren på nettsiden din.

  1. Gå til Innstillinger -> Bookingmotorer.
  2. Klikk på de tre prikkene ved siden av bookingmotoren du ønsker. 
  3. Klikk på «Hvordan installere» i rullegardinlisten.
  4. Velg «Integrer på din egen nettside (JavaScript)».

Koden vil se slik ut:

<script src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js" async="" data-form-id="your-form-id-here"></script>

Du kan bruke en slik kode ved å legge den til på hjemmesiden din for å generere bookinger (f.eks.: https://example.com/book-nå.)

Men, la oss si at du vil at gjestene dine, etter at en booking eller betaling er utført, skal sendes til en utvalgt side som f.eks. denne: https://example.com/takk-for-din-booking. I dette tilfellet må koden ovenfor endres til å inkludere mål-URL’en (nettadressen til din tilpassede landingsside). Dette kan enkelt gjøres ved å gå til siden «Hvordan installere», som var nevnt tidligere. For å generere den nødvendige koden, gjør du følgende:

  1. Velg «Legg til på din egen hjemmeside (JavaScript)».
  2. Klikk på «Avansert».
  3. Legg til landingssiden du ønsker at gjestene dine skal komme til etter bookingprosessen, i feltet «URL for tilpasset landingsside».
  4. Koden i «Kopier denne koden» vil endres automatisk og vil nå inkluderer URL’en.

Denne koden kan nå plasseres der du vil at bookingmotoren skal vises. På denne måten vil gjestene dine automatisk bli omdirigert til din utvalgte side hver gang de fullfører en booking i bookingmotoren med den tilpassede koden.

Merk: Vi anbefaler på det sterkeste at den tilpassede landingssiden inkluderer din bookingmotor i Sirvoy slik at gjesten kommer til en bekreftelsesside (som inkluderer informasjon om kredittkortet lagt til, betalt beløp, osv.).

Merk: Vi anbefaler at du kun omdirigerer til en tilpasset landingsside på samme domene, ellers kan nettlesere blokkere viderekoblingen eller be brukeren om bekreftelse. Etter du har gjort noen endringer, test alltid ved å foreta en booking som gjest. Ved å følge gjestens bestillingsflyt forsikrer du deg om at alt fungerer i nettleserne gjestene dine sannsynligvis vil bruke.