Viktig: Denne artikkelen forklarer hvordan du kan bygge rundt Sirvoys bookingmotorkode. Disse metodene er avanserte og krever kunnskap om nettutvikling.

Utover forhåndsutfylling og forhåndsvalg av alternativer for bookingmotoren, har nettutviklere enda flere avanserte måter å tilpasse bookingmotoren for gjestene sine.

Alternativ syntakskode

Vi tilbyr en alternativ syntaks som noen ganger er nyttig dersom en nettsideleverandør har problemer med standardkoden. Den støtter alle de samme funksjonene som standardkoden, men er i vanlig javascript for enklere å kunne integreres med en annen kode.

Denne alternative syntaksen er et verdifullt verktøy for nettutviklere som ønsker å bygge sin egen kode rundt Sirvoys bookingmotor.

Slik får du tilgang til den alternative syntaksen:

  1. Gå til Innstillinger -> Bookingmotorer.
  2. Klikk på de tre prikkene ved siden av bookingmotoren du ønsker.
  3. Klikk på «Hvordan installere» i rullegardinlisten.
  4. Kopier den alternative syntaksen under «Kopier denne koden.»

Eksempler på avansert bruk

Det finnes mange muligheter, men to reelle eksempler fra hotelleiere inkluderer:

  • Egendefinerte søkefelt som går via lenker til en eller mange forskjellige Sirvoy bookingmotorer.
  • Egendefinerte grensesnitt for å administrere mange eiendommer fra en nettside som lar gjestene først velge sted og andre detaljer. Først da henter den søkeresultatene fra Sirvoys bookingmotor. Denne løsningen kan kobles til forskjellige Sirvoy bookingmotorer, enten fra samme konto, eller motorer fra forskjellige kontoer.

Merk: Dersom du har eksempler som andre kan ha nytte av, vennligst ta kontakt med oss, slik at vi kan inkludere dem her!