Følg disse enkle trinnene for å legge til «hendelsessporing» til bookingmotoren ved hjelp av Google Analytics:

 1. Finn først din Google Analytics sporingskode, som beskrevet her: https://support.google.com/analytics/answer/1032385?hl=en
 2. Gå deretter til Sirvoy under Innstillinger -> Bookingmotor ->  Administrere bookingmotorer og klikk «Rediger».
  Skriv inn sporingskoden under «Google Analytics ID» og lagre.
 3. Du vil nå kunne spore hva gjestene gjør i Google Analytics (fra dagens dato), under «Reports -> Behaviour -> Events -> Overview. Velg «Event action».

69871676-b8f91900-12b3-11ea-8c22-e07cb594975b.png (1908×991)

Følgende hendelser blir sporet:

 • page_search – indikerer et besøk i søkefeltet til bookingmotoret
 • page_results – indikerer et besøk på resultatsiden der prisene og rommene vises
 • page_details – indikerer at gjesten besøkte skjemaet for gjestedetaljer
 • page_payment – indikerer at gjesten besøker siden med mulighet for å betale hos den eksterne betalingsleverandøren, og ser på leverandørens side med betalingsalternativer. (Dette er den siste hendelsen som blir registrert for de fleste bookinger hvis du bruker en leverandør som tvinger brukeren til å forlate siden din.)
 • page_confirmation – indikerer at gjesten har fått betalt, enten uten å forlate bookingmotoret (som når du bruker Stripe) eller via en ekstern betalingsleverandørs side, og deretter har klikket på «returner til selger».
  For brukere som betaler på den eksterne betalingsleverandørens side, gjøres ikke dette alltid av gjesten, så denne hendelsen kan forventes å bli utløst veldig sjelden i disse tilfellene. (Å bruke Stripe som betalingsalternativ kan derfor være et gunstig valg hvis du vil at denne hendelsen skal utløses.)

Merk: Følgende hendelser blir ikke sporet i denne funksjonen:
Booking_completed
page_thanks

Merk: Denne innebygde hendelsessporingen registrerer bare hvilken side som er lastet, og deretter er det opp til deg som bruker å tolke hva som skjedde på siden, avhengig av hva innstillingene dine er angående betalinger eller forskuddsbetalinger, og ditt valg av betalingsleverandør.

Tips: Hvis du vil ha et mer avansert oppsett, for eksempel å kunne fange hendelser som booking_completed og page_thanks, kan du følge instruksjonene i denne artikkelen. Legg merke til at dette må gjøres av en webdesigner.