Merk: Informasjonen i denne artikkelen inneholder tredjeparts systembeskrivelser som plutselig kan endres. Vær derfor klar over at noen detaljer kan være utdaterte på grunn av nylige modifikasjoner gjort av tredjeparten.

For å installere bookingmotoren på WordPress, må du først installere utvidelsen (plugin) «Sirvoy Booking Engine» og deretter legge til bookingmotoren på WordPress-siden din.

Installer utvidelsen: «Sirvoy Booking Engine»

  1. Logg inn på WordPress-kontoen din, gå til Utvidelser -> Legg til ny og søk på «Sirvoy» i søkefeltet. Når du har funnet Sirvoy, klikker du «Installer».
  2. Når den er installert, endres knappen til «Aktiver» og du klikker på den igjen. Sirvoy er nå lagt til i listen med tilgjengelige utvidelser under menyen på venstre side.
  3. Under tilgjengelige utvidelser finner du «Sirvoy Booking Engine» og klikker på «Innstillinger». (Du vil bli bedt om å oppgi en ID for bookingmotoren.)
  4. På Sirvoy-kontoen din gå til Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrer bookingmotorer -> Hvordan installere under fanen Bookingmotor. Velg «Bookingmotorens ID for bruk i WordPress-utvidelsen» og kopier koden som vises.
  5. Tilbake i WordPress, limer du inn den kopierte koden i feltet «Bookingmotor ID» og klikker «Lagre».

Legge til motoren på WordPress-siden

  1. Gå til WordPress-siden der du vil installere motoren og klikk «Endre» på menylinjen øverst.
  2. Klikk på Widgets på linjen til venstre og bestem hvilken del du vil at motoren skal vises på, og klikk så på den.
  3. Klikk på alternativet «Legg til en widget», deretter finner du og legger til Sirvoy Booking Widget. I tilfelle du administrerer flere widgets, gi Sirvoy-widgeten et eget navn for å identifisere den.
  4. Motoren bør nå vises i den delen du valgte.

Tips: Det er også mulig å skrive denne korte koden: [sirvoy] på sidene du ønsker at bookingmotoren skal vises. For å vise bookingmotoren på et bestemt språk (altså ikke automatisk), bruk dette formatet: [sirvoy language="no"].